Városlista
2020. augusztus 12, szerda - Klára

Hírek

2019. Augusztus 13. 17:28, kedd | Helyi

Rummikub tábor

Rummikub tábor

A Déryné Kulturális Központ kereteiben működő Karcagi RUMMIKUB tábor szervezett a hétvégén az Akácliget Fürdőbe - tudtuk meg Kovácsné Kerekes Katalin szervezőtől.

A mai délután edzéssel indult a tábor, s éjszakai fürdőzéssel zárult az első nap. Szombat délelőtt Karcaggal ismerkedtek meg az ország több településéről érkező versenyzők, sétáltak a főtéren s megnézték a Györffy István Nagykun Múzeumot, majd délután kezdődött az I. Akácliget Kupa RUMMIKUB Verseny, melyen a legfiatalabb induló a 9 éves karcagi Szabó Lackó volt, a legidősebb egy budapesti 77 éves versenyző volt. A napot a helyi The Best Company együttes koncertje zárta a fürdőben. Vasárnap délelőtt táborzárás és a Lombkorona sétány megtekintése és persze strandolás a program.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 20:06, szerda | Helyi

2 napos konferenciára várják a mezőgazdasági vállalkozókat

Környezettudatos gazdálkodás a gyakorlatban

2020. Augusztus 11. 14:53, kedd | Helyi

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi, kémiai melegködképző generátorral kivitelezve szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

2020. Augusztus 11. 13:55, kedd | Helyi

Klárika nénit köszöntötték

Névnapja alkalmából dr. Sütő Mihályné Klárika nénit Gyurcsek János alpolgármester és Szepesi Tibor önkormányzati képviselő, polgármester jelölt virágcsokorral és bonbonnal köszöntötte

2020. Augusztus 06. 15:53, csütörtök | Helyi

Kováts Mihály Tagiskola felújítása

Augusztus 5-én, szerdán került sor a Kováts Mihály Általános Iskolai Tagintézmény felújítási munkálatainak bejárására.