Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 06. 09:35, kedd | Helyi

SIKERREL ZÁRULT A NEMZETI KONZULTÁCIÓ

SIKERREL ZÁRULT A NEMZETI KONZULTÁCIÓ

Stúdiónk vendége volt F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, aki a legutóbbi Nemzeti Konzultáció eredményességéről beszélt.

Stúdiónkban F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy nagy sikerrel zárult a Nemzeti Konzultáció. Véleménye szerint a magyarok ezzel kifejezték, hogy fontosnak tartják hazájuk szuverenitásának védelmét és kiálltak az illegális bevándorlás elutasítása mellett, illetve hangot adtak a béke és gyermekeink védelmének fontosságának. Az országgyűlési képviselő ezt követően megköszönte a választópolgároknak, hogy részt vettek a Nemzeti Konzultáció kitöltésében.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő:
-Köszönöm mindenkinek, akik itt a választókerületünkben részt vettek a Nemzeti Konzultáció kitöltésében! Mindenki számára fontos, hogy ne Brüsszelből, a fejük felett döntsenek arról, ami hazánkban történik!

F. Kovács Sándor ezt követően kiemelte, hogy a Nemzeti Konzultáció eredményessége határozott üzenetet közvetít.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő:
-Ez egyértelmű üzenet a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek: nem akarunk háborút, illegális bevándorlást és gender-propagandát!


A politikus végezetül ígéretet tett arról, hogy a Fidesz-KDNP a jövőben is eredményesen fogja képviselni a választók érdekeit.

F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő:
-A Fidesz-KDNP továbbra is ki fog állni Magyarország szuverenitása mellett, a Tisza-tó és a Nagykunság környékén is számíthatnak ránk értékeink és békénk megőrzésében!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.