Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. Augusztus 11. 05:00, csütörtök | Helyi

SOKAN SZÓRAKOZTAK A STRANDOK ÉJSZAKÁJÁN

SOKAN SZÓRAKOZTAK A STRANDOK ÉJSZAKÁJÁN

Tizenharmadik alkalommal hirdette meg a Magyar Fürdőszövetség Ezen a kivételes napon hosszított nyitva tartással és különleges programokkal várták a karcagi strandolókat is.

Mint Andrási István, a Nagykun Víz- és Csatornamű Kft. ügyvezetője elmondta, már délután elkezdődtek a programok. A gyermeket meseműsorral várták, de volt Stand up műsor is, és az esti TBC koncert is nagyon sokan voltak kíváncsiak.

A Rendezvényközpontban a Kátai Gábor Kórház EFI-Lek irodája ingyenes szűréseket végzett, s egészségügyi és életmód tanácsadást tartott a vendégeknek.
Pár évvel ezelőtt már nagy sikere volt a vízi-tűzijátéknak, így az idei fürdők éjszakáját is ezzel a látványos produkcióval zárták Karcagon.

A TBC együttes is örült a meghívásnak - erről Perge Tibor szólt arról, hiszen a pandémia alatt elmaradtak a koncertek, s mostantól már újra találkozhatnak a közönséggel, ami jó érzés számukra is. Az estre nosztalgia számokkal készültek és egyáltalán nem zavarja őket, hogy a közönség most nem a színpad előtt, hanem a medencékből tapsol zenekarnak.

Perge Tibor - egy másik karcagi zenekar tagja - a medencéből hallgatta a koncertet. Jónak tartja a fürdők éjszakáját, hiszen ilyenkor van mód barátokkal való találkozásra is.
Hajdú Csilla az éjszaki fürdőzésnek az uszoda használatát emelte ki, hogy ott a napi úszását most is teljesíthesse. Véleménye szerint jó lenne, ha évente több alkalommal lenne fürdők éjszakája, mert ez jó kezdeményezés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.