Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Június 13. 05:00, hétfő | Helyi

SORSÁRA HAGYTÁK A BÁCSIT

SORSÁRA HAGYTÁK A BÁCSIT

A rendőrök őrizetbe vettek egy szolnoki párt, amelynek tagjai pénzt követelve, kíméletlenül bántalmaztak egy idős férfit.

Bejelentést tett a rendőrségen az egyik szolnoki kórház orvosa 2022. május 21-én, hogy ellátásra beszállítottak hozzájuk egy idős férfit, akinek bántalmazásból származó, súlyos, életveszélyes sérülései voltak. A rendőrök azonnal megjelentek a kórházban, ahol a sértett elmondta, hogy 2022. május 18-án este lefeküdt aludni, amikor megjelent a házában egy férfi és egy nő, és pénzt követeltek tőle. A két idegen ezután dulakodni kezdett a sértettel, a földre került idős embert ütlegelték, majd értékek nélkül távoztak a helyszínről. A bántalmazott néhány nappal a kórházba szállítását követően elhalálozott.

A rendőrök adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, és a beszerzett adatok alapján látóterükbe került két szolnoki lakos. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 31 éves férfit és 38 éves nőt 2022. május 31-én előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a terheltek őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett, rablás bűntett kísérletének, valamint éjjel megvalósított magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.