Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Február 16. 18:58, csütörtök | Helyi

Sorverseny

Sorverseny

Játékos sportverseny diákolimpiai országos elődöntője

Magyar Diáksport Szövetség február 12-én a Városi Sportcsarnokban rendezte meg az I. és 2. korcsoport számára a játékos sportverseny diákolimpiai országos elődöntőjét. Csongrád, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megye legjobb nyolc csapatát Szepesi Tibor, a karcagi önkormányzat Oktatási, Kulturális és Sportbizottsága elnöke, a versenybizottság elnöke köszöntötte.

- Már egy sorozaton vagytok túl, itt a megyei bajnokok állnak itt előttem. Többször számot adtatok tudásotokról, felkészültségetekről, ma is ezt fogjátok tenni. A tíz feladat után az első helyezett az egri országos döntőbe kerül, de a második helyezettnek sem kell szomorkodni, vigaszágon még bejuthat a döntőbe - mondta Veres Pál, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület titkára.

Címkék: Karcag

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.