Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2020. Július 04. 10:52, szombat | Helyi

Sportsikerek a Varróban

Sportsikerek a Varróban

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről.

Újabb focis sikereket ért el a KSZC Varró István Szakgimnázium csapata. Edzőjükkel, Fodor Csaba testnevelővel beszélgettünk erről.

A7 idei bajnokság kissé máshogy alakult, mint remélték. Még március 5-én lejátszották az országos elődöntőt, ahol a centrum országos bajnokságán esélyesek voltak a döntőbe jutásra. Három év alatt kétszer sikerült ott országos bajnokságot nyerni, s mint védő mentek volna idén vissza Nyírbátorba.


A teremfocin kívül még két versenyben voltak érdekeltek, a diákolimpiai kispályás labdarúgás és a Fair play kupa tornán.

Az idei csapatban Gönczi István kapus és Balogh Norbi gólkirály volt a csapat mozgatója. A karantén feloldása után már az iskolai pályán edzettek, addig virtuálisan kapták a feladataikat a játékosok. Mivel a körzeti döntőt márciusban magabiztosan nyerték, virtuális fair play díjban részesült a varrós csapat. A játékosok a jövő tanévben szeretnék megvédeni országos díjukat, ezért nyáron is edzenek majd.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 20:42, csütörtök | Helyi

30 KILÓS DINNYÉK A FARMON

Óriási dinnyéket szüretelt Huber István megyei gazda. A hatalmas dinnyék között akad olyan, amelyik eléri a 30 kilót is.

2020. Augusztus 13. 20:41, csütörtök | Helyi

SZEPTEMBER KÖZEPÉIG VÁRJÁK AZ ADOMÁNYOKAT

Szeptember közepéig várja az adományokat a Katolikus Karitász Legyen öröm az iskolakezdés! elnevezésű országos segélyprogramja.

2020. Augusztus 13. 20:40, csütörtök | Helyi

ASZÁLY ÉS KÁRTEVŐK

Domján Sándor agrármérnökkel beszélgettünk arról, hogyan hatott a földekre az aszályos, tavaszi időjárás, valamint hogyan lehet védekezni a kártevők ellen.

2020. Augusztus 13. 20:38, csütörtök | Helyi

KUN APRÓSÁGOK

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.