Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2022. Október 08. 08:50, szombat | Helyi

Szalagavató a Szentannaiban

Szalagavató a Szentannaiban

A Déryné Kulturális Központban tartotta szalagavató ünnepségét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium három végzős osztálya.

Az osztályfőnökök szalagtűzése után irodalmi műsorral kedveskedtek szüleiknek, tanáraiknak az érettségire készülők, majd levetítették a három osztály videos kisfilmjeit, amelyben az elmúlt négy szentannais éveiket idézték fel fotók segítségével.

Az est a szalagavató táncokkal folytatódott, a 12. A osztály bécsi keringőt táncolt - betanította Kele Andrea tánctanár, a 12. C tangó táncát Kézsmárki János táncpedagógus, míg a 12.B modern néptáncát Baliga-Bodon Péter tánctanár tanította be.

A táncok után a három végzős osztály tagjai egy közös dallal köszönték meg szüleiknek a sok törődést, támogatást, majd egy-egy szál virágot adtak át részükre hálájuk jeléül.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 16:24, szerda | Helyi

A hazai vadállományunk egyedülálló nemzeti kincsünk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra

2024. Május 01. 15:00, szerda | Helyi

KALAPÁCCSAL TÁMADT AZ IDŐS EMBERRE

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves cibakházi férfival szemben rablás bűntette és két rendbeli testi sértés büntette miatt.

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

MÉLTÓSÁG MEZEJE

A nárcisz a világon mindenütt a rákbetegek, a rákban haldoklókat gondozó szervezetek szimbóluma.

2024. Május 01. 07:00, szerda | Helyi

SZÉPÍRÓ VERSENY A SZENT PÁL MARISTA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Cigány hét keretein belül a hátrányos helyzetű gyermekek számára Szépíró versenyt rendeztek a Szent Pál Marista Általános Iskolában.