Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2020. December 31. 14:35, csütörtök | Helyi

Szén-monoxid szivárgott egy szolnoki házban

Szén-monoxid szivárgott egy szolnoki házban

Az épületben volt szén-monoxid érzékelő, így senkinek sem esett baja.

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő ma délelőtt Szolnokon, egy Sirály utcai családi házban. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak a helyszínre, akik az eredeti állapotok visszaállítását követően műszeres mérésekkel a fürdőszobai vízmelegítő közelében kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A katasztrófavédelem értesítette a gázszolgáltatót, melynek szakembere kizárta az idős készüléket a hálózatból. Az eset során nem sérült meg senki, a lakó rokonoknál helyezkedett el.

A fenti esetben azért nem történt baj, mert a szén-monoxid-érzékelő időben jelezte a veszélyt. Egy jó minőségű készülék csupán néhány ezer forintért megvásárolható, cserébe éveken keresztül garantálja otthonunk biztonságát. A katasztrófavédelem nemrég bővítette azon érzékelők listáját, amelyek megfeleltek a piacfelügyeleti ellenőrzéseken.

Címkék: szén-monoxid

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

PISZKAVASSAL VERTE MEG ALBÉRLŐJÉT

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat,

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

Idén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett.

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.