Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2023. Szeptember 16. 05:01, szombat | Helyi

SZENVEDNEK AZ ALLERGIÁSOK

SZENVEDNEK AZ ALLERGIÁSOK

Annak jártunk utána vàrosunkban, hogyan hat a levegőben lévő magas parlagfű pollenkoncentrációja az allergiásokra.

Perge Tibor elmondta, hogy őt ugyan nem, de a közeli ismerősei között akadnak olyan, akik enyhébb és súlyosabb tüneteket tapasztalnak jùlius vège, augusztus eleje óta a parlagfű virágzása miatt.

-Àltalaban arra panaszkodnak, hogy felső légúti panaszaik vannak; folyik az orruk, könnybe lábad a szemük, viszket az orruk. Éjszakánként nehezen tudnak pihenni.

Az időjárás viszontagságai sem tesznek jót az allergiàval küzdőknek, ugyanis szélben felerősödnek és fokozódnak a tünetek mondta dr. Szalay Lászlóné szakgyògyszerèsz, aki a tünetek enyhìtèsère speciális készítményeket, orrcseppeket ajánlott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 09:00, szerda | Helyi

TEHETSÉGMŰHELY A KUTHEN UTCAI ÓVODÁBAN

A Madarász Imre Egyesített Óvoda Kuthen utcai tagintézményében két tehetségműhely bemutató foglalkozását tekinthették meg a meghívott vendégek.

2024. Május 28. 13:00, kedd | Helyi

CSALÁDI NAP AZ ERZSÉBET-LIGETBEN

Az Erzsébet-ligetben, a Rónai malom területén megtartott családi napon főzőversenyre került sor, a kicsik pedig kézműves foglalkozásokon vehettek részt.

2024. Május 28. 09:00, kedd | Helyi

ÁTADÁSRA KERÜLT A LIGET ÚTI SPORTCENTRUM

Újabb nagy beruházás valósult meg városunkban, ünnepélyes keretek között átadásra került a Liget úti Sportcentrum, melyet az érdeklődők azonnal birtokba is vettek.

2024. Május 27. 12:51, hétfő | Helyi

Palacsintás megelőzés és toborzás

Bűn- és baleset-megelőzés valamint toborzás is zajlott a szolnoki Palacsintafesztiválon.