Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Június 20. 09:18, hétfő | Helyi

SZÉP EREDMÉNY MATEMATIKA VERSENYEN

SZÉP EREDMÉNY MATEMATIKA VERSENYEN

A Györffy István Katolikus Általános Iskolában igen szép, kiemelkedő eredményeket ért el Paksi Zoltán 2. a osztályos tanuló a Nemzetközi Kenguru Matematikaversenyen.

Paksi Zoltán meghívást kapott Budapestre az ELTE Természettudományi Kar Bolyai termében megrendezésre kerülő Országos ünnepélyes díjkiosztóra, hiszen több ezer versenyző közül az ország legjobbjai között szerepel, pontszáma alapján 6. eredményt érte el.
A Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány által szervezett igen rangos, országos hírnevű Zrínyi Ilona Matematikaverseny iskolai és megyei fordulójára is lelkiismeretesen készült, ami meg is hozta a sikert.
A matematikai logikai feladatokat szereti, s a Zrínyi Matematikaversenyen megyei 9.helyezést ért el.
Természetesen ő sem mindig matematika feladatokat old meg, más tárgyakat is szeret és abból is jeleskedik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:29, szombat | Helyi

ELBALLAGTAK A SZENTANNAISOK

dén sem maradhatott el a tradicionális gépes felvonulás, minden évben ezzel veszi kezdetét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium különleges ballagása.

2024. Május 18. 14:25, szombat | Helyi

VÁRMEGYEI VONÓS VERSENY

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Karcagi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei vonósverseny. A megmérettetésre közel 50 gyermek nevezett. A tanulók megmutathatták a verseny során, hogy milye

2024. Május 18. 12:17, szombat | Helyi

IDÉN IS SOK ALKOTÁS SZÜLETETT

A Játszd újra kiállításra idén is sok alkotás készült. Ez a program nem csak a hulladék újrahasznosításáról, hanem az óvodás gyermekek tehetséggondozásáról is szól.

2024. Május 18. 10:02, szombat | Helyi

VÁROSUNK IS BEMUTATKOZOTT

Városunk is bemutatkozott a térség legnagyobb idegenforgalmi expóján, a Szolnoki Utazás és Szabadidő Kiállításon.