Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2022. Február 20. 15:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Szétszórta a drogot a díler a kocsiban, amikor a rendőrök lecsaptak

Szétszórta a drogot a díler a kocsiban, amikor a rendőrök lecsaptak

Egy 26 éves rétsági férfit fogtak el a Nógrád megyei nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai 2022. február 17-én az esti órákban Rétság belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban tartózkodókat. A rendőrök a 26 éves férfi utas melletti ajtó térképzsebében, továbbá az autóban elé és mögé ledobva több pakett alufóliába csomagolt bruttó 24,48 gramm kábítószergyanús anyagot találtak meg. A lefoglalt növényi törmelék az előzetes szakértői vélemény alapján kábítószernek minősül – közölte a rendőrség.

A beszerzett adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2021 májusa és augusztusa közötti időben, valamint 2022 februárjában különféle kábítószert értékesített, illetve adott át az általa is használt anyagból fogyasztásra több Nógrád megyei ismerősének.

A rendőrök a 26 éves rétsági lakost elfogták és előállították. A férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt – szakértők bevonásával – nyomoz a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.

2023. November 24. 06:00, péntek | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték az apát, aki álmukban végzett lányaival Aszódon

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a Budapest Környéki Törvényszék a férfit, aki a hozzá kapcsolattartásra érkező két lányát álmukban megölte Aszódon - közölte a bíróság az MTI-vel csütörtökön.