Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2022. Február 20. 15:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Szétszórta a drogot a díler a kocsiban, amikor a rendőrök lecsaptak

Szétszórta a drogot a díler a kocsiban, amikor a rendőrök lecsaptak

Egy 26 éves rétsági férfit fogtak el a Nógrád megyei nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai 2022. február 17-én az esti órákban Rétság belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban tartózkodókat. A rendőrök a 26 éves férfi utas melletti ajtó térképzsebében, továbbá az autóban elé és mögé ledobva több pakett alufóliába csomagolt bruttó 24,48 gramm kábítószergyanús anyagot találtak meg. A lefoglalt növényi törmelék az előzetes szakértői vélemény alapján kábítószernek minősül – közölte a rendőrség.

A beszerzett adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2021 májusa és augusztusa közötti időben, valamint 2022 februárjában különféle kábítószert értékesített, illetve adott át az általa is használt anyagból fogyasztásra több Nógrád megyei ismerősének.

A rendőrök a 26 éves rétsági lakost elfogták és előállították. A férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt – szakértők bevonásával – nyomoz a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban