Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Augusztus 10. 18:15, szerda | PR
Forrás: (x)

Szuper varrás projektek jersey anyagból

Szuper varrás projektek jersey anyagból

A varrás manapság ismét nagyon kedvelt szabadidős tevékenység, mivel kreatív, mégis pihentető kikapcsolódást nyújt.

Amennyiben nem ragaszkodsz drága varrógép beszerzéséhez, minimális ráfordítással el is tudod kezdeni otthon, drága kellékek és tanfolyamok nélkül.Utóbbi annak is köszönhető, hogy ma már rengeteg szabásmintát és instrukciót találhatsz online, mely kezdők számára is nagyszerű választás lehet.

Amennyiben ti is kipróbálnátok a varrást, nektek való lesz a lenti két szuper varrás projekt jersey anyagból. Nézzük meg, hogy mire lesz szükség és hogyan tudod őket elkészíteni.

Szükséges eszközök

Ahogy fent is láthattad, alapvetően nem szükséges majd drága eszközöket beszerezned. Az alábbi két projekthez jersey anyag fog majd kelleni. Ennek oka, hogy ez a rugalmas, laza és jó légáteresztő anyag nagyszerű alapja lehet pólóknak, kosztümöknek, pulóvernek, nyári ruháknak és szoknyáknak is. Szép esésű és nem igazán gyűrődő anyagát te is szeretni fogod.

Emellett szükséged lesz szabásmintára, egy egyszerű és olcsó varrógépre – bár kézzel is varrhatod -, cérnára és szabó ollóra. Ugye, hogy nem is hosszú a lista?

Nyári ruha

Kezdjük a nyári ruhával, melyhez számtalan szabásmintát találhatsz az interneten. A szabásminta megrajzolása és körbevágása után már kezdheted is a varrást. Arra fontos figyelni, hogy akadás esetén jersey tűvel érdemes próbálkozni. Az alap összevarrás után következik a nyakkör varrása, amelyhez a pántot nem szokta tartalmazni a szabás minta.

Body

A másik nagyon könnyű lehetőség egy alul kapcsos body varrása lenne, amelyhez a jersey anyag szintén jó választás lesz. Egy egyszerű felső szabásmintát kell keresned, amelyet meghosszabbítunk az alsó kapcsolós résszel. A kivágás után az oldalait kell majd végig varrnod, majd az aljára egy kapcsot rögzítened – és már kész is van!

Ahogy láthatod, könnyedén találhatsz kezdő varrás projekteket, melyekhez csak néhány anyag beszerzésére van szükség. Ezt pedig érdemes egy online méteráru boltban intézned, mint például a Bubulakovo, melynek igen széles kínálatában biztosan megtalálod a stílusodhoz illő színeket és mintákat.

A fotó forrása: Bubulakovo.hu

Címkék: divat, ruha, varrás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.