Városlista
2024. február 26, hétfő - Edina

Hírek

2011. Július 28. 14:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Át akart szaladni az úton – elütötték a kislányt

Át akart szaladni az úton – elütötték a kislányt

Egy 12 éves kislányt gázolt el egy személyautó szerdán este Tiszaalpáron. A gyermek megpróbált átszaladni az úttesten, mikor elütötték - értesült a HavariaPress.

A baleset szerda este történt a Bács-Kiskun megyei nagyközség belterületén. A kislány az úttest szélén sétált, majd megpróbált átfutni a túlsó oldalra. Éppen akkor ért oda egy Peugeot, melynek vezetője már nem tudta időben megállítani járművét, elütötte a gyermeket. Az elgázolt kislány megsérült, állapota nem súlyos. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. (pr)

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 09:02, hétfő | Kék hírek

HÍREK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBŐL

Az elmúlt 72 órában történt.

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 23. 21:30, péntek | Kék hírek

A SZÜRETEN MÁR AZ NNI IS OTT VOLT

Száz rendőr egyszerre csapott le hat Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei helyszínen egy kábítószerkereskedő bűnbanda tagjaira.

2024. Február 23. 16:27, péntek | Kék hírek

ÉJJEL TÖRTEK RÁ A JÁSZKISÉRI FÉRFIRA

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás, magánlaksértés bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítványozta az ügyészség egy felnőtt és két fiatalkorú jászkiséri lakos letartóztatását.