Városlista
2021. május 12, szerda - Pongrác

Hírek

2011. November 29. 07:52, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Őt keresik a rendőrök – Ön ismeri?

Őt keresik a rendőrök – Ön ismeri?

Egy férfit keres a rendőrség a november 15-én a budapesti Thököly úti ékszerüzletben történt gyilkossággal összefüggésben – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn.

A rendőrség a honlapján közzétett három fotót, amelyet egy biztonsági kamera rögzített, és azon egy rövid hajú, 25 év körüli, fekete színű kapucnis dzsekit viselő férfi látható.

A BRFK sajtóügyeletese azt mondta, „a nyomozás során felmerült adatok alapján szükséges a képen látható férfi személyazonosságának megállapítása”, ezért kérik, hogy aki a fotók alapján felismeri a férfit, tegyen bejelentést a rendőrségen. Arról, hogy a fotón szereplő férfinak milyen szerepe lehet a bűncselekményben, a BRFK nem kívánt felvilágosítást adni.

Az ékszerüzletben november 15-én délután találták meg az ott dolgozó 66 éves férfi holttestét, miután az áldozat felesége értesítette a rendőrséget, hogy nem tud bejutni az üzletbe. A BRFK emberölés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 09:05, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy gyújtogatót Budapesten

Elfogtak egy férfit, aki vasárnap lángra lobbantotta az aljnövényzetet a XXIII. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2021. Május 12. 06:29, szerda | Kék hírek

Letartóztattak két, pénzmosással gyanúsított férfit

Letartóztattak két román férfit, aki a gyanú szerint hamis okmányokkal számos bankszámlát nyitott országszerte, ahova aztán külföldön elkövetett bűncselekményekből származó pénzek érkeztek

2021. Május 11. 15:05, kedd | Kék hírek

Bosszúból fogva tartották és ütötték-vágták

A vád szerint három férfi bosszúból egy lakásba zárt és életveszélyesen bántalmazott egy negyediket. A Fővárosi Főügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozva vádat emelt most a trió ellen.

2021. Május 11. 08:00, kedd | Kék hírek

Fejszével kergette élettársát

Fejszével támadt az élettársára egy 25 éves pápai férfi, gyanúsítottként hallgatták ki a veszprémi rendőrök a minap.