Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Április 13. 13:31, kedd | Helyi

Tájékoztatás vádemelésről

Tájékoztatás vádemelésről

A Karcagi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves karcagi férfi ellen garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt.

AKarcagi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 22 éves karcagi férfi ellen garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal férfi 2020. december 12-én a déli órákban az egyik karcagi utcában meglátott egy kb. 5 km/óra sebességgel közlekedő személyautót. A vádlott minden előzmény nélkül belerúgott a gépjármű jobb első kerékívébe, amelytől az behorpadt. A vádlott ekkor magából kikelve üvölteni kezdett és bokszoló állásban a járműből kiszálló sértettet megtámadta, több alkalommal felé ütött. Az ütések elől a sértett igyekezett kitérni, de így is többször eltalálta őt a vádlott. Ezt követően a felbőszült férfi a felsőruházatánál fogva megrángatta a sértettet, akinek a ruhája elszakadt, a szemüvege és a hallókészüléke a földre esett, megrongálódott.

A vádlott a gépjárműben 125.000.- forint, a sértett szemüvegében és hallókészülékében több mint 10.000.- forint kárt okozott.

Az ügyészség végrehajtandó fogházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott a hatóságok előtt már ismert vádlottal szemben.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

RENGETEG SZEMETET HAGYOTT HÁTRA A LEVONULÓ ÁRHULLÁM

A tiszai árhullám levonulásával a KÖTIVIZIG munkatársai megkezdték a hullámtéren felhalmozódott hulladék mennyiségének felmérését, majd szemétmentesítését.

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.