Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Június 01. 16:29, kedd | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség

Tájékoztatás vádemelésről

Tájékoztatás vádemelésről

Csavarhúzóval szúrta ki édesanyja autójának kerekét

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 35 éves cibakházi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt.

Az ittas állapotban lévő vádlott 2021. január 4-én a késő délutáni órákban megjelent nagymamája cibakházi lakóhelyén, ahol az utcán parkoló, édesanyja tulajdonát képező személygépkocsi jobb hátsó, majd jobb első gumiabroncsait egy 9 cm fémszár-hosszúságú csavarhúzóval kiszúrta. Ezt követően a vádlott a kocsi bal oldalára átment, annak bal első gumiját is ki akarta szúrni. Ekkor odalépett hozzá a vádlott édesanyjának élettársa, aki szerette volna megakadályozni a jármű további rongálását, ezért eltaszította a vádlottat a gépkocsitól. A vádlott erre a férfire támadt, lökdösni kezdte, majd a kezében lévő csavarhúzóval a sértettet többször fejen ütötte. A sértett férfi az őt ért bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott a vádlottal szemben. A büntetőeljárás a Kunszentmártoni Járásbíróságon folytatódik.

A fotót a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság készítette.

Dr. Zsilka László

helyettes sajtószóvivő

vezető ügyész (Kunszentmártoni Járási Ügyészség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.