Városlista
2021. február 27, szombat - Ákos, Bátor

Hírek

2020. Október 22. 11:04, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett.

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett. Azon gyermekek, akikkel az óvodai csoportban 2020. október 12-én együtt volt, gyermek utoljára volt óvodában megfigyelés alá kerültek 2020. október 22-ig.


A csoport 1 fő óvodapedagógusának koronavírus tesztje is pozitív lett. 2020. október 21-én Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya a Pitypang csoportba járó gyermekeket járványügyi megfigyelés alá helyezte.


A Táncsics krt. 19. óvodánkban 2020. október 14-én katolikus hitoktatás volt. A hitoktatónál koronavírus pozitivitás igazolódott, így a csoportjába járó gyermekek 13 gyermek járványügyi megfigyelés alá kerültek 2020. október 24-ig.

Intézményünk részéről a szükséges bejelentést megtettük az Emberei Erőforrások Minisztériuma felé. További intézkedési jogköre az Oktatási Hivatalnak és az Operatív Törzsnek van.


Intézményünkben, ahogyan eddig is nagy gondot és figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, a kézmosásra, a kézfertőtlenítésre, a kontaktusok csökkentésére. Az érintett óvodákban megkezdődött az újbóli teljeskörű fertőtlenítés.


Valamennyi szülő és dolgozó részéről a szabályok fokozott betartását továbbra kérjük – távolságtartás, maszkhasználat, kézfertőtlenítés. A testhőmérséklet mérése az óvodába belépőknél folyamatos.


Amennyiben gyermeküknél bármilyen tünetet észlelnek, keressék fel gyermekük háziorvosát óvodai közösségbe a gyermek ne jöjjön.


Karcag, 2020. október 22.

Gulyás Ferencné
intézményvezető

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 27. 07:25, szombat | Helyi

Magyar ápolók napja

A Magyar Országgyűlés , Kossuth Zsuzsanna születésnek évfordulóját, a Magyar Ápolók Napjává nyilvánította.

2021. Február 27. 07:23, szombat | Helyi

Sikeres sportoló és mesemondó

Bár Szentesi Laura még csak harmadikos a Karcagi Nagykun Református Általános Iskolában, de már több sikeres sport és mesemondó versenyen van túl.

2021. Február 27. 07:16, szombat | Helyi

English is fun

A Györffy István Katolikus iskolában évfolyamonként egy- egy osztályban emelt szintű angol nyelvoktatás folyik.

2021. Február 26. 20:55, péntek | Helyi

Két melléképületben is tűz keletkezett

Több helyen is felcsaptak lángok tegnap a megyében.