Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2020. Október 22. 11:04, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett.

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett. Azon gyermekek, akikkel az óvodai csoportban 2020. október 12-én együtt volt, gyermek utoljára volt óvodában megfigyelés alá kerültek 2020. október 22-ig.


A csoport 1 fő óvodapedagógusának koronavírus tesztje is pozitív lett. 2020. október 21-én Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya a Pitypang csoportba járó gyermekeket járványügyi megfigyelés alá helyezte.


A Táncsics krt. 19. óvodánkban 2020. október 14-én katolikus hitoktatás volt. A hitoktatónál koronavírus pozitivitás igazolódott, így a csoportjába járó gyermekek 13 gyermek járványügyi megfigyelés alá kerültek 2020. október 24-ig.

Intézményünk részéről a szükséges bejelentést megtettük az Emberei Erőforrások Minisztériuma felé. További intézkedési jogköre az Oktatási Hivatalnak és az Operatív Törzsnek van.


Intézményünkben, ahogyan eddig is nagy gondot és figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, a kézmosásra, a kézfertőtlenítésre, a kontaktusok csökkentésére. Az érintett óvodákban megkezdődött az újbóli teljeskörű fertőtlenítés.


Valamennyi szülő és dolgozó részéről a szabályok fokozott betartását továbbra kérjük – távolságtartás, maszkhasználat, kézfertőtlenítés. A testhőmérséklet mérése az óvodába belépőknél folyamatos.


Amennyiben gyermeküknél bármilyen tünetet észlelnek, keressék fel gyermekük háziorvosát óvodai közösségbe a gyermek ne jöjjön.


Karcag, 2020. október 22.

Gulyás Ferencné
intézményvezető

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 23. 17:13, hétfő | Helyi

Okos ingázás

Az EURÓPAI UNIÓ Közép-Európai országokra 2017-ben regionális pályázatot irt ki azzal a céllal, hogy a régiókra alkalmazható tanulmány készüljön az okos ingázás megvalósítására.

2020. November 23. 14:41, hétfő | Helyi

IDÉN IS DÍJJAZTÁK A LEGSZEBB KONYHAKERTEKET

Az elismerések biatorbágyi átadóján az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkára hangsúlyozta, hogy a program az otthoni kertgazdálkodást népszerűsíti.

2020. November 23. 14:38, hétfő | Helyi

VÁSÁROLJUK HAZAI ÉS HELYI TERMÉKEKET

A magyar áruk vásárlására ösztönző \\\"Vedd a hazait! Védd a hazait!\\\" mozgalom őszi televíziós reklámkampánnyal folytatódik. Ehhez a mozgalmhoz csatlakozik híradónk is.

2020. November 23. 14:35, hétfő | Helyi

Heti állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai: