Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Március 28. 14:00, csütörtök | Helyi
Forrás: karcag tv

TANÚKAT HALLGATTAK MEG A TÁRGYALÁSON

TANÚKAT HALLGATTAK MEG A TÁRGYALÁSON

2022. június 9-én érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy férfit megkéseltek Karcagon, a Déryné Művelődési Központ mögött. A férfi a támadást túlélte.

A rendőrök az esettel kapcsolatban „azon melegében” előállítottak két férfit a Karcagi Rendőrkapitányságra. A két illető elszámoltatása, valamint a cselekmény körülményeinek tisztázása okán a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt folytatott eljárást. A nyomozás után a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség 2023. április 13-án életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat az egyik feltételezett elkövető, egy húszéves fiatalemberrel szemben.Most a Szolnoki Törvényszéken folyó tárgyaláson tanúkat hallgattak meg.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség 2023. április 13-án életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a húszéves fiatalemberrel szemben, aki a vád szerint 2022. június 9-én koradélután Karcagon egy 11 centiméter pengehosszúságú késsel közepes erővel mellbe szúrt egy másik fiatal férfit, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a bántalmazás azonban a vádhatóság szerint – az elkövetés eszközére, a célzott testtájékra és az erőbehatás nagyságára figyelemmel – életveszélyes sérülés okozására is alkalmas volt.
Az ügyben kitűzött tárgyaláson most tanúk kihallgatására került sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

REJTÉLYES MACSKAMÉRGEZÉSEK SZOLNOKON

Ismeretlen elkövető mérgezi a macskákat az egyik szolnoki városrészben. A tetemeket ráadásul sok ember által látható helyen \"teszi közszemlére\". A rendőrség is nyomoz a felháborító ügyben.

2024. Április 26. 10:31, péntek | Helyi

Hármas baleset Kisújszállásnál

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisbusz csütörtök este a 4-es számú főúton, Kisújszállásnál.