Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 03. 19:25, szerda | Helyi

TAVASZI ÜZEMMÓDBAN A VÁROSGONDNOKSÁG

TAVASZI ÜZEMMÓDBAN A VÁROSGONDNOKSÁG

Tavaszi üzemmódban dolgozik a Városgondnokság. A téli munkálatok befejeződtek, a közterek szépítése, rendbetétele, az utak kátyúzása most az elsődleges feladat.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a napokban hivatalosan is lezárta a téli útüzemeltetési időszakot, ami november 10-e óta tartott. A tavaszias időjárás beköszöntével elindultak a tavaszi munkálatok városunkban is. A tél adott feladatott a Városgondnokság gépeinek, de a síkosságmentesítés, a hóeltakarítás ütemterv szerint zajlott.

- Volt havas, jeges időszak, amikor síkosságmentesítési feladatai voltak a Városgondnokságnak. Minden év november 20-tól állunk át a téli időszakra és ez március 15-ig tart. Szerencsére a tavasz korán beköszöntött és a tél sem volt annyira kemény. Úgy érzem, hogy sikeresen zártuk ezt az időszakot. - mondta Molnár Pál, a városgondnokság vezetője.

Molnár Pál elmondta, hogy az idő nem indokolja, hogy készenlétben legyenek a hókotrók, sószórók, de ha szükséges 1-2 órán belül újra bevethetővé tudják tenni a gépeket.

Az igazgató elmondta, hogy arra törekszenek, hogy minél szebbek legyenek a közterek városunkban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Április 25. 09:21, csütörtök | Helyi

HAMAROSAN ELKÉSZÜL A BERUHÁZÁS

A gyepet vetik, a sportszereket szerzik be a leendő sportkomplexumban. Jelen állás szerint semmi sem veszélyezteti a május végi nyitást. Az utolsó simításokat Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is szemügyre vette.

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken: