Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2023. Április 10. 05:00, hétfő | Helyi

TAVASZKÖSZÖNTŐ NÓTASZÓ

TAVASZKÖSZÖNTŐ NÓTASZÓ

Tavaszköszöntő nótagála volt a Déryné Kulturális Központban, melyre karcagi és környékbeli települések nóta és operett kedvelői jöttek el szép számban.

A kétórás műsorban fellépett a karcagi Kolostyák Gyula magyar nóta énekes és a vendégművészek: Kalina Enikő, Dócs Péter, Somogyi Erika, kísért a HAKME cigányzenekara ifj., Déki Lakatos Sándor és ifj. Farkas József vezetésével.

A szép számú közönség nagy tapssal jutalmazta a magyar nótákat, operetteket. Az est végén a négy előadóművész együtt állt színpadra és egy tavaszi, vidám csokorral fejezték be a tavaszköszöntőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 17:04, péntek | Helyi

Kováts 300

Magyarországon- szülővárosát leszámítva- alig ismerik a nevét, miközben az amerikai hadsereg a könnyűlovasság megteremtőjét megillető tisztelettel őrzi emlékét.

2024. Május 10. 15:24, péntek | Helyi

Hírek JNSZ vármegyéből

A vármegye rendőrei az elmúlt napon nyolc körözött személyt fogtak, és egy ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

2024. Május 10. 15:00, péntek | Helyi

RABLÁS MIATT HÁRMAN ŐRIZETBEN

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók most őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.

2024. Május 10. 11:00, péntek | Helyi

AGRÁRFÓRUM KUNMADARASON

Újabb Agrárfórumra került sor, ezúttal Kunmadarason. Az eseményen részt vett Jakab István, a MAGOSZ elnöke is.