Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Október 13. 11:18, kedd | PR

Tegye próbára Ön is szerencséjét Karcagon a Szent István Sugárút 17. szám alatt található lottózónkban!

Tegye próbára Ön is szerencséjét Karcagon a Szent István Sugárút 17. szám alatt található lottózónkban!

Október 8-tól a nemzeti lottótársaság 244. sz. karcagi lottózójában egy teljesen megújult és a korábbinál magasabb színvonalú környezetben várja kedves játékosait a Szent István Sugárúton.

A nyitást egy különleges kettős helyszíni akcióval ünnepeljük, ugyanis az a szerencsevadász, aki október 8-án legalább 3000 forint értékben vásárol sorsjegyet és számsorsjátékot, jogosulttá válik arra, hogy megforgassa a lottózóban elhelyezett szerencsekerekünket a további értékes sorsjegy ajándékokért. A második akció 2020. október 9. – november 6. közötti időszakban valósul meg, amelyben úgy tudnak részt venni játékosaink, hogy legalább 3000 forint értékben vásárolnak sorsjegyet és számsorsjátékot, amelyet követően egy darab ajándék Black Jack sorsjegyet kapnak.*

De nemcsak az extra nyerési lehetőségek miatt éri meg betérni hozzánk: a felújított, légkondicionált lottózónkban wifi elérést és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. A sportfogadó játékosaink 6 darab TV-készüléken és 3 darab érintőképernyőn követhetik nyomon a Tippmix legfrissebb ajánlatait és a legizgalmasabb sportmérkőzések eredményeit. A tágas ügyféltérben 12 játékosunk kényelmesen 3 asztalnál kaparhatja sorsjegyeit, állíthatja össze szelvényeit, és emellett 5 kitöltőpult 5 bárszék is rendelkezésre áll.

A fentieken túl a játékosoknak kedvezünk a nyitvatartási idővel is: hétfőn és kedden 8:00-16:00, szerdán 8:00-18:00, csütörtökön és pénteken 7:30-17:00, szombaton pedig 7:30-13:00 között várjuk kedves vásárlóinkat. Vasárnap üzletünk zárva tart.

Bízunk benne, hogy a teljesen megújult üzletünk is legalább annyi szerencsét hoz majd játékosainknak, mint korábban. Mint például annak a kedves házaspárnak, akik lelkesen játszottak hétről hétre az Ötöslottón és minden hétvégén izgatottan várták a sorsolást. Az egyik ilyen alkalommal alig hittek a szemüknek, hiszen négy számot is sikerült eltalálniuk a kisorsolt nyerőszámok közül. A nyereménynek köszönhetően egy régi nagy álmuk vált valóra és végre családi házba költözhettek. Lehet, hogy Ön lesz a következő, akinek a szerencséjét évekig emlegetik majd a környéken?

Adjon egy esélyt Ön is Fortunának, és játsszon!

Bővebb információ: https:/ /www.szerencsejatek.hu/

*Az akció az ajándék sorsjegy készlet erejéig érvényes, a részletekről érdeklődjön a helyszínen értékesítő munkatársunknál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.