Városlista
2020. november 24, kedd - Emma

Hírek

2020. Október 13. 11:18, kedd | PR

Tegye próbára Ön is szerencséjét Karcagon a Szent István Sugárút 17. szám alatt található lottózónkban!

Tegye próbára Ön is szerencséjét Karcagon a Szent István Sugárút 17. szám alatt található lottózónkban!

Október 8-tól a nemzeti lottótársaság 244. sz. karcagi lottózójában egy teljesen megújult és a korábbinál magasabb színvonalú környezetben várja kedves játékosait a Szent István Sugárúton.

A nyitást egy különleges kettős helyszíni akcióval ünnepeljük, ugyanis az a szerencsevadász, aki október 8-án legalább 3000 forint értékben vásárol sorsjegyet és számsorsjátékot, jogosulttá válik arra, hogy megforgassa a lottózóban elhelyezett szerencsekerekünket a további értékes sorsjegy ajándékokért. A második akció 2020. október 9. – november 6. közötti időszakban valósul meg, amelyben úgy tudnak részt venni játékosaink, hogy legalább 3000 forint értékben vásárolnak sorsjegyet és számsorsjátékot, amelyet követően egy darab ajándék Black Jack sorsjegyet kapnak.*

De nemcsak az extra nyerési lehetőségek miatt éri meg betérni hozzánk: a felújított, légkondicionált lottózónkban wifi elérést és bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. A sportfogadó játékosaink 6 darab TV-készüléken és 3 darab érintőképernyőn követhetik nyomon a Tippmix legfrissebb ajánlatait és a legizgalmasabb sportmérkőzések eredményeit. A tágas ügyféltérben 12 játékosunk kényelmesen 3 asztalnál kaparhatja sorsjegyeit, állíthatja össze szelvényeit, és emellett 5 kitöltőpult 5 bárszék is rendelkezésre áll.

A fentieken túl a játékosoknak kedvezünk a nyitvatartási idővel is: hétfőn és kedden 8:00-16:00, szerdán 8:00-18:00, csütörtökön és pénteken 7:30-17:00, szombaton pedig 7:30-13:00 között várjuk kedves vásárlóinkat. Vasárnap üzletünk zárva tart.

Bízunk benne, hogy a teljesen megújult üzletünk is legalább annyi szerencsét hoz majd játékosainknak, mint korábban. Mint például annak a kedves házaspárnak, akik lelkesen játszottak hétről hétre az Ötöslottón és minden hétvégén izgatottan várták a sorsolást. Az egyik ilyen alkalommal alig hittek a szemüknek, hiszen négy számot is sikerült eltalálniuk a kisorsolt nyerőszámok közül. A nyereménynek köszönhetően egy régi nagy álmuk vált valóra és végre családi házba költözhettek. Lehet, hogy Ön lesz a következő, akinek a szerencséjét évekig emlegetik majd a környéken?

Adjon egy esélyt Ön is Fortunának, és játsszon!

Bővebb információ: https:/ /www.szerencsejatek.hu/

*Az akció az ajándék sorsjegy készlet erejéig érvényes, a részletekről érdeklődjön a helyszínen értékesítő munkatársunknál.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 23. 18:05, hétfő | PR

Négy érdekes tény, amit eddig nem tudtál a svájci bicskákról

A legsokoldalúbb kés – legtöbbször így hivatkoznak a svájci bicskára, amelyet Svájc leghíresebb találmányaként is ismernek.

2020. Október 08. 13:28, csütörtök | PR

Egyedül vagy másokkal? Kiadó lakások és lehetőségek

Ha albérletek után kutatunk számos kiadó lakással és szobával találkozhatunk, a lehető legkülönbözőbb árkategóriákban. A döntés így leginkább saját anyagi lehetőségeink mentén születik meg.

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.