Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Június 17. 21:41, hétfő | Helyi
Forrás: https://www.facebook.com/piroskamiklos.jnszm/

Teljes átalakulás

Teljes átalakulás

Teljes átalakuláson megy keresztül a szabad strand: új strandbútorok, árnyékolók érkeznek...

Abádszalókon a tortafesztivált kihasználtam arra is, hogy a szabad strandon folyó turisztikai beruházásokat megtekintsem a helyszínen Balogh Gyula polgármester úr társaságában. A megyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program mellett a Kormány a Magyar Turisztikai Ügynökségen keresztül juttat forrást erre a fejlesztésre.
Az eredmény már látványos, és júliustól van, amit már használhatnak is a vendégek a parton.

Teljes átalakuláson megy keresztül a szabad strand: új strandbútorok, árnyékolók érkeznek, mosdó- és pelenkázóhelyiségek készülnek, a ledózerolt büfésor helyén modern vendéglátóhelyek épülnek, benne a körpanorámás kávézóval, lesz mini golf, strandfoci- és -röplabda pálya, új rendezvénytér, és szinte kész az új három pályás csúszda. Tervben van még a beléptetőrendszer teljes átalakítása, de ez várhatóan ősszel kezdődik majd el.


Én nagyon bízom abban, hogy Abádszalók egyre több vendéget tud majd megszólítani, a településre csábítani és újra megközelítheti a vendégéjszaka szám az egykori csúcsot, a közel 60 ezer/évet.
Ehhez a munkához sok sikert kívánok!
írta Piroska Miklós a JNSZ Megyei Közgyűlés elnöke facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 20:15, csütörtök | Helyi

Kutyás szépségversenyen keresik a Tisza-tó szépét a tiszafüredi Kutyás majálison

Második alkalommal rendezik meg a tiszafüredi kutyastrandon, a Mancsos Pancsolóban a Kutyás majálist május 1-jén, ahol egész nap kutyás és családi programokkal várják a gazdákat és az ebeket.

2024. Április 18. 15:00, csütörtök | Helyi

VISSZATARTOTTA A BETÖRŐT

Az éj leple alatt, egy családi ház ablakán keresztül surrant be egy ingatlanba egy helyi férfi Kunmadarason, abban a reményben, hogy amíg a bent lakók alszanak, addig ő viszi az értékeket.

2024. Április 18. 13:51, csütörtök | Helyi

HOROGRA AKADTAK

Két napon is tiltott módszerrel halászókat fogtak a vízirendészek és hivatásos halőrök Tiszasüly külterületén. A rendőrök összesen hét férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

KÖLTÉSZET NAPJA HAJDÚSZOBOSZLÓN

Sokan hitték azt, hogy vandálok jártak Hajdúszoboszlón, hiszen aki a főtéren végigsétált, mindenfelé összefirkált kirakatokat láthatott.