Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Június 17. 21:41, hétfő | Helyi
Forrás: https://www.facebook.com/piroskamiklos.jnszm/

Teljes átalakulás

Teljes átalakulás

Teljes átalakuláson megy keresztül a szabad strand: új strandbútorok, árnyékolók érkeznek...

Abádszalókon a tortafesztivált kihasználtam arra is, hogy a szabad strandon folyó turisztikai beruházásokat megtekintsem a helyszínen Balogh Gyula polgármester úr társaságában. A megyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program mellett a Kormány a Magyar Turisztikai Ügynökségen keresztül juttat forrást erre a fejlesztésre.
Az eredmény már látványos, és júliustól van, amit már használhatnak is a vendégek a parton.

Teljes átalakuláson megy keresztül a szabad strand: új strandbútorok, árnyékolók érkeznek, mosdó- és pelenkázóhelyiségek készülnek, a ledózerolt büfésor helyén modern vendéglátóhelyek épülnek, benne a körpanorámás kávézóval, lesz mini golf, strandfoci- és -röplabda pálya, új rendezvénytér, és szinte kész az új három pályás csúszda. Tervben van még a beléptetőrendszer teljes átalakítása, de ez várhatóan ősszel kezdődik majd el.


Én nagyon bízom abban, hogy Abádszalók egyre több vendéget tud majd megszólítani, a településre csábítani és újra megközelítheti a vendégéjszaka szám az egykori csúcsot, a közel 60 ezer/évet.
Ehhez a munkához sok sikert kívánok!
írta Piroska Miklós a JNSZ Megyei Közgyűlés elnöke facebook oldalán

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 20:10, szerda | Helyi

Kántor nyaral a Tisza-tónál

A digitális magazin újsághasábokra költözött, amellyel a Tisza-tónál élők és nyaralók találkozhatnak.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

120 éves a Karcagi Zsinagóga

A Karcagi Zsinagóga felavatásának 120. évfordulójára emlékeztek vasárnap. Mohai Tamás színművész Kertész Péter nemrég elhunyt karcagi születésű író, újságíró versét olvasta fel az ünnepség kezdetén.

2019. Július 17. 20:09, szerda | Helyi

Mártír megemlékezés

A karcagi zsidó temetőben került sor mártír-megemlékezésre. Az 1944-ben, a Holokauszt borzalmainak áldozatául esett karcagi és hatmillió zsidó hittestvérünk emléke előtt hajtunk fejet, rájuk emlékezünk.

2019. Július 17. 20:08, szerda | Helyi

Járdafelújítás Karcagon

Televíziónk Dobos Lászlót, Karcag város polgármesterét kérdezte arról, hogy milyen munkálatok folynak a Városháza mögötti területen.