Városlista
2023. március 27, hétfő - Hajnalka, Lídia, Auguszta

Hírek

2023. Március 17. 05:00, péntek | Helyi

TÉLŰZŐ FELVONULÁS

TÉLŰZŐ FELVONULÁS

A Madarász Imre Egyesített Óvoda SZIM Óvodásai télűző felvonulást tartottak a Kiskulcsosi városrészen. 

A felvonuláson az ovis gyermekek Szabóné Szentesi Mária tagóvoda-vezetővel az élen vonultak. Az eseményen részt vettSzepesiTiborpolgármester és Balajtiné Sütő Margitintézményvezető-helyettes is.

- Nagy öröm, hogycsatlakoztakhozzánk a KarcagiÁltalános Iskola és Alapfokú MűvészetiIskola Kiskulcsosi ÁltalánosIskolaiTagintézményediákjai is, többen jelmezbe, álarcba öltözve. A Kiskulcsosi városrész lakói közül is többen - nagymamák, testvérek, szülők - is eljöttek és egy nagykörtalkotva, a kosárpályántélűzőmondókákkal, kereplőkkel és dalokkal űztük el a teletés hívtuk atavaszt.

A programvégére a borús, szeles időt napsütéses váltotta fel, mintegy meghallgatvaa kérésünket, így remélhetőleg hamarosan jön a tavasz - fogalmazottaz óvodapedagógus, aki elmondta, a felvonulás mellett az óvodában a csoportokban jelmezes bemutatkozás, vidám játék, móka is volt. A felvonuló gyerekeket a télűzés után, az óvodába visszasétálvafarsangi fánk várta az ebéd mellé.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 05:01, hétfő | Helyi

BETÖRT, MERT AHHOZ VOLT KEDVE

Két járművet megrongált, kirakatüveget tört be és 780 ezer forint értékű árut pakolt ki a járdára. A karcagi rendőrök tetten érték a jogsértőt.

2023. Március 27. 05:00, hétfő | Helyi

EGYÜTT INDULTAK LOPNI A ROKONOK

A három rokon lopni indult, végül rablás megalapozott gyanúja miatt kerültek őrizetbe.

2023. Március 26. 20:32, vasárnap | Helyi

Tavaszköszöntő kazak koncert

A kazah Nauryz - napéjegyenlőség - ünnepét tartották Karcagon az Ifjúsági házban a kazah Arnau - etno-folk együttes közreműködésével.

2023. Március 26. 05:01, vasárnap | Helyi

TISZA-TAVI ADOMÁNY ÉRKEZETT

Ruha, bútor és tápszeradományt kapott a Karcagi Családsegítő Szolgálat. Az adományt Szepesi Tibor polgármester és a családsegítős munkatársak vették át.