Városlista
2020. november 29, vasárnap - Taksony

Hírek

2016. Július 16. 14:59, szombat | Helyi

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

A pénteki megnyitó és az esti gálakoncert fellépő művészei és a bemutatott produkciók jól mutatják azt a rendkívül magas minőségi színvonalat, amelyet a rendezvény megálmodója célul tűzött ki.

"Hiszem, hogy a lelket semmi nem ápolja jobban, csak az azt megszálló rezgések, a zene energiái". Ezen gondolat által vezérelve szervezte meg Debreczeni Ildikó a most hétvégén zajló Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál elnevezésű programot, mely a tavalyi kettő után idén már háromnapossá nőtte ki magát.

A pénteki megnyitó és az esti gálakoncert fellépő művészei és a bemutatott produkciók jól mutatják azt a rendkívül magas minőségi színvonalat, amelyet a rendezvény megálmodója célul tűzött ki. Minden elismerésem azért is, hogy a nagyszabású rendezvény a fogyatékkal élők mellé állt és a bevétel egy részével a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének munkáját támogatja.

Tegnap a dr.Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter úr részvételével zajlott megnyitó után jelmezkiállítás, interaktív színház és egy fantasztikus gálakoncert szórakoztatta a vendégeket Tiszafüreden. A gálán Rost Andrea énekelte el a fesztivál saját himnuszát, a csúcspontot az Experidance Társulat és a 100 Tagú Cigányzenekar szenzációs előadása jelentette. Bátran kijelenthetjük: új turisztikai attrakció született a Tisza-tónál, mely képes megszólítani a magas minőségi elvárásokat támasztó, kultúrát - ezen belül is elsősorban a komolyzenét, táncot - szerető közönséget. Tegnap este telt ház volt a füredi sportcsarnokban és a végén felállva, szűnni nem akaró taps mellett nyilvánított véleményt a közönség... írta Kovács Sándor facebook oldalán

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 28. 14:30, szombat | Helyi

BEFEJEZŐDÖTT A KARBANTARTÓ MŰHELY KIÉPÍTÉSE

A fejlesztés eredményeként új épület kialakítására került sor.

2020. November 28. 12:02, szombat | Helyi

BEFEJEZŐDÖTT A VÁROSGONDNOKSÁG INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE

A fejlesztés eredményeként felújításra került a városgondnokság épülete

2020. November 28. 09:05, szombat | Helyi

Digitális tanítás december 4-ig a Kovátsban!

Digitális oktatásra tértek át a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kováts Mihály Általános Iskolai Tagintézményében - tudtuk meg Plósz Csilla intézményvezetőtől.

2020. November 28. 08:59, szombat | Helyi

Rendkívüli tanítási szünet lesz a Györffyben

Tanulófelügyeletet és az étkezést a későbbiekben folyamatosan is lehet igényelni.