Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2016. Július 16. 14:59, szombat | Helyi

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál

A pénteki megnyitó és az esti gálakoncert fellépő művészei és a bemutatott produkciók jól mutatják azt a rendkívül magas minőségi színvonalat, amelyet a rendezvény megálmodója célul tűzött ki.

"Hiszem, hogy a lelket semmi nem ápolja jobban, csak az azt megszálló rezgések, a zene energiái". Ezen gondolat által vezérelve szervezte meg Debreczeni Ildikó a most hétvégén zajló Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál elnevezésű programot, mely a tavalyi kettő után idén már háromnapossá nőtte ki magát.

A pénteki megnyitó és az esti gálakoncert fellépő művészei és a bemutatott produkciók jól mutatják azt a rendkívül magas minőségi színvonalat, amelyet a rendezvény megálmodója célul tűzött ki. Minden elismerésem azért is, hogy a nagyszabású rendezvény a fogyatékkal élők mellé állt és a bevétel egy részével a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének munkáját támogatja.

Tegnap a dr.Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter úr részvételével zajlott megnyitó után jelmezkiállítás, interaktív színház és egy fantasztikus gálakoncert szórakoztatta a vendégeket Tiszafüreden. A gálán Rost Andrea énekelte el a fesztivál saját himnuszát, a csúcspontot az Experidance Társulat és a 100 Tagú Cigányzenekar szenzációs előadása jelentette. Bátran kijelenthetjük: új turisztikai attrakció született a Tisza-tónál, mely képes megszólítani a magas minőségi elvárásokat támasztó, kultúrát - ezen belül is elsősorban a komolyzenét, táncot - szerető közönséget. Tegnap este telt ház volt a füredi sportcsarnokban és a végén felállva, szűnni nem akaró taps mellett nyilvánított véleményt a közönség... írta Kovács Sándor facebook oldalán

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 24. 07:00, csütörtök | Helyi

KOSZORÚZÁS KEMÉNY PÁL SÍRJÁNÁL

Nemzeti ünnepünkön országszerte és a határainkon túl is kegyelettel és tisztelettel emlékeztek az 1956-os forradalom hőseire.

2024. Október 23. 18:52, szerda | Helyi

NÁRCISZHAGYMÁKAT ÜLTETTEK

Rákbetegek Országos Szervezetének Karcagi klubja, a „MINDIG VAN REMÉNY” Daganatos Betegekért Alapítvány

2024. Október 23. 18:50, szerda | Helyi

SZÜRETI SOKADALOM A REFIBEN

Megelevenedtek a hagyományok a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola által ebben az évben is megszervezett Szüreti Sokadalmán.

2024. Október 23. 18:49, szerda | Helyi

VILÁGJÁRÓ KARCAGIAK AZ IFJÚSÁGI HÁZBAN

A Kazaksztán fővárosban, Asztanában megtartott V. Nomád Világjátékokon két karcagi is részt vett, akik a köböre nevű sportban képviselték hazánkat.