Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. December 12. 13:07, vasárnap | Helyi

TISZABURAI DROGDÍLEREK

TISZABURAI DROGDÍLEREK

Továbbra is kényszerintézkedés hatálya alatt állnak a tiszaburai gyanúsítottak .

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai a TISZA MEKTO közreműködésével 2021. október 29-én előállítottak egy tiszaburai férfit és egy nőt, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozók közlése szerint megalapozott a gyanú arra, hogy a terheltek az otthonukban több személynek, mintegy 30 alkalommal értékesítettek kábítószert tartalmazó anyagokat. Az elsődleges igazságügyi vegyész szakértői vélemény szerint, a gyanúsítottaktól lefoglalt fehér színű, darabos por kábítószernek minősül.

A nyomozó hatóság előterjesztése alapján, az illetékes bíróság a 34 éves férfi letartóztatását meghosszabbította, míg a 31 éves nőt bűnügyi felügyelet hatálya alá helyezte.

https://karcagtv.hu/life-styles/item/2525-tovabbra-is-kenyszerintezkedes-hatalya-alatt-allnak-a-tiszaburai-gyanusitottak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 11:30, péntek | Helyi

POZITÍV ÉLETÚTRÓL TARTOTTAK ELŐADÁST

A Szent Pál Marista Általános Iskolában tartott Cigány Témahét zárásaként egy fiatal házaspár tartott előadást arról, hogy a nehéz életkörülmények közül is ki lehet törni.

2024. Május 03. 09:03, péntek | Helyi

JÓVAL HAMARABB ÉRT BE AZ EPER

Előbb vagy utóbb minden tavasszal elérkezik az eperszezon, de az igazi ínyencek számára csak akkor indul, amikor megjelenik a magyar eper a piacokon.

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.