Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2023. Március 13. 13:01, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

TÍZ PERCIG VOLT EGY HASZNÁLT POSTALÁDÁJA

TÍZ PERCIG VOLT EGY HASZNÁLT POSTALÁDÁJA

A megalapozott gyanú szerint, a karcagi férfi egy kerítésre rögzített postaládát feszített le, majd a levélszekrénnyel a hóna alatt a rendőrökbe futott.

Rendőr járőrök ellenőriztek Karcagon, 2023. március 12-én a délelőtti órákban egy helyi lakost, aki szokatlan módon, egy postaládával a hóna alatt ballagott az úton. A postaládában levelek voltak, ezért könnyedén megállapították az egyenruhások, hogy a levélszekrény mely lakóházhoz tartozik.

Az otthon tartózkodó sértett elmondta a rendőröknek, hogy 10 óra körül tapasztalta, hogy valaki elvitte a postaládát. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra a jogsértőt, ahol lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki a 42 éves férfit.

Beismerte a terhére rótt cselekményt, de nem szolgált magyarázattal arra, hogy miért tett ilyet. A nyomozók a postaládát a levelekkel együtt lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak.

Címkék: #karcag, #karcag tv, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS

Erdély szívéből, Székelykeresztúrról érkeztek vendégek a városunkba. Itt tartózkodásuk alatt részt vettek egy barátságos focimérkőzésen is.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

TÁNCHÁZ A MARISTÁSOKNÁL

A cigánytánc alapjaival ismerkedhettek meg a diákok a Szent Pál Marista Általános Iskolában a cigányhét záróprogramján. A következő percekben önök is betekintést nyerhetnek a jó hangulatú táncházba.

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi

JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZTEK

Az idei a Kátai Bál jótékonyságból befolyt bevételeit a kórház biztonságos betegellátáshoz szükséges eszközök beszerzésére fordítják.

2024. Május 04. 07:00, szombat | Helyi

ÁTADTÁK A GYÓGYSZERTÁR ÉPÜLETÉT

Újra helyben vásárolhatnak gyógyszereket a tiszaburaiak. Átadták ugyanis a településen a gyógyszertárat. Az épület átadása ünnepélyes keretek között zajlott.