Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. December 27. 09:12, kedd | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem,

Tóba hajtott egy autó. Frissítve képpel

Tóba hajtott egy autó. Frissítve képpel

A kocsiban négyen ültek, egy ember meghalt.

Tóba hajtott egy személyautó kedden hajnalban Túrkevénél. A kocsiban négyen ültek, egy ember meghalt. A baleset a Póhamarai utcában történt, ahol a kocsi lehajtot az útról és beleborult az út melletti sekélyvízű tóba. A jármű a tetejére fordulva állt meg. Négy utasa közül hárman könnyű sérüléseket szenvedtek, ők el tudták hagyni a járművet, a negyedik társukat a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem élte túl a balesetet. A mezőtúri hivatásos és a túrkevei önkéntes tűzoltók végzik a műszaki mentést, a gépkocsit a tóból a rendőrségi helyszínelés után vontatják ki.

Korábban történt:

December 26-án délután a Karcag felé vezető bekötőúton történt a baleset, a 4-es főút közelében.
Lesodródott az úttestről, majd oldalára borult egy személyautó Karcag és Kisújszállás között, a Karcag felé vezető bekötőúton. A balesetben egy ember súlyosan megsérült, őt a mentők látták el. A karcagi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, a helyszínelés után pedig megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére megállították a forgalmat az érintett útszakaszon.

Ugyancsak december 26-án, délelőtt lesodródott az útról, majd fának csapódott egy személyautó a 442-es főút 33-as kilométerénél, Kunszentmárton határában. A jármű egyik utasa megsérült a balesetben, ezért őt a mentők kórházba szállították. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre. A tűzoltói beavatkozás és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt félpályán haladt a forgalom az érintett útszakaszon.


December 24-én kora hajnalban teljes terjedelmében leégett egy körülbelül százötven négyzetméter alapterületű családi ház Kunszentmárton Szent István király utcájában. A tűzhöz a kunszentmártoni, a szentesi és a szarvasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A tűzoltási utómunkálatok közben a tűzoltók egy holttestet is találtak az épületben, ezért a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálatba kezdett.

Kigyulladt és teljes egészében leégett egy tanya épülete ugyancsak 24-én, délután, Kunhegyes közelében.
A közel száz négyzetméteres épület már teljes egészében égett, amikor a helyszínre érkező tűzoltóegységek megkezdhették az oltási munkálatokat. A karcagi hivatásos, valamint az abádszalóki és a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók munkáját a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az esettel összefüggésben öt ember elhelyezéséről kellett gondoskodni, mivel a kiégett épület lakhatatlanná vált.

Még mindig 24-én, délután újabb háztűzhöz riasztották a tűzoltókat, Kunszentmártonban. A Kinizsi utcában álló, nyolcvan négyzetméter alapterületű ház több helyiségében is tüzet tapasztaltak a helyszínre érkező helyi hivatásos tűzoltók. A szarvasi hivatásos egységekkel kiegészült rajok eloltották a tüzet. Az épületből egy füstmérgezés-gyanús embert menekítettek ki a tűzoltók.

Címkék: Túrkeve

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 14:10, péntek | Helyi

KÖZGYŰLÉST TARTOTT A KUNSZÖVETSÉG EGYESÜLET

A közgyűlésen az egyesület 2023. évi működésről és a 2024. évi programtervről a szervezet elnöke számolt be.

2024. Május 17. 12:07, péntek | Helyi

ELBÚCSÚZTAK A GIMIS DIÁKOK

A Karcagi Nagykun Református Gimnázium végzős tanulói vettek búcsút a gimnáziumtól.

2024. Május 17. 10:30, péntek | Helyi

Kamionnal ütközött egy traktor Karcagon

Összeütközött egy sódert szállító kamion, és egy permetezőt húzó traktor csütörtök délután Karcagon, a Kisújszállási úton.

2024. Május 17. 10:04, péntek | Helyi

SIKERES VOLT A PROGRAM

Felkelteni az érdeklődést, mozgásra, táncra ösztönözni az óvodásokat nem is olyan nehéz. Kiváltképp akkor, ha olyan program mozgatja meg a gyerekeket és szüleiket is, mint a „Gyertek, gyertek játszani” projekt.