Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Szeptember 17. 16:35, csütörtök | Helyi

TÖBB HELYEN SZIGORÍTOTTAK

TÖBB HELYEN SZIGORÍTOTTAK

Több városban a piacon kötelező maszkot viselni vagy a szájat és az orrot teljes egészében elfedni kendővel, sállal.

A vírus elleni eredményes védekezés jegyében hozott rendelkezés az árusokra és a vásárlókra egyaránt érvényes

Az árusok is örülnek a szigorításnak

Az idősek otthonában, szociális intézményekben, kórházban már korábban elrendelték a látogatási tilalmat, mely visszavonásig érvényes.

Többren arra panaszkodnak hogy így nehezebb vásárolni

A maszk viselete önmagában egy óvintézkedés, mely a megelőzés célját szolgálja.

A vírus okozta járványhelyzet felhívta a figyelmünket arra, hogy előfordulhatnak az életünkben olyan időszakok, amikor a maszk viselése otthonunk elhagyásakor mindennapjaink elengedhetetlen részévé válik, magunk, szeretteink és embertársaink védelme érdekében.


Az, hogy maszkot viselünk, biztonságérzetet ad, de abban az esetben, ha a maszk használata nem szabályos, nem éri el a célját és nem nyújt megfelelő védelmet.

Fontos és kikerülhetetlen, hogy ne mi magunk döntsük el, hogyan viseljük a maszkot, hanem hallgassuk meg a szakemberek útmutatóit, így nagyobb eséllyel kerülhető el a fertőzés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

2024. Április 25. 09:57, csütörtök | Helyi

Az elmúlt 24 órában történt

A vármegye rendőrei az elmúlt napon 7 személyt fogtak el, akik közül 2 ellen elfogatóparancs volt érvényben, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.