Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. December 22. 12:59, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Tört-zúzott Liptai Claudia

Tört-zúzott Liptai Claudia

Liptai Claudia szenvedélyességéről, temperamentumáról máig is legendás keringenek...

A TV2 sztárja napjainkban állítólag éppoly szenvedélyes Péterrel való kapcsolatában, mint volt egykor, amikor például tört-zúzott exkedvese lakásában.

Azt beszélik, hogy megromlott Liptai Claudia és kedvese, Péter kapcsolata. A TV2 sztárja állítólag nehezen viseli, hogy a két gyermekes családapa a feleségével és a csemetéivel karácsonyozik, és bizony olykor a tányértörések sem idegenek a pár között.
Mindez nem épp meglepő ismerve Claudia temperamentumát. Megtaláltuk ugyanis egy régi interjút, amiben Liptai maga vallotta be, hogy bosszúszomjas és igen szenvedélyes nőszemély.
A hátán, ha kell, fát lehet vágni, de Claudia a kudarcokat, a megaláztatást nehezen viseli. Amikor egyik szerelme nem ment el a randevúra, elment a lakására, és dühében az ajtó előtti talált virág összes levelét levagdosta, és a szomszéd összes virágát is tönkretette. Máskor egy nagyképű külföldi színészt utasított rendre. "Este hívj fel! - mondta. Ott nyomban összegyűrte a papírt és megestte. - "Majd holnap reggel kibontom!" - vágott vissza hetykén.

Címkék: Liptai Claudia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.