Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Február 05. 16:43, szombat | Helyi
Forrás: HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM SAJTÓ OSZTÁLY

Továbbtanulási lehetőség honvéd tisztjelöltként

Továbbtanulási lehetőség honvéd tisztjelöltként

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karára még nem késő jelentkezni, a fiatalok ezt február 15-ig megtehetik.

A Honvédelmi Minisztériumnak kiemelten fontos, hogy biztosítja a jövőben a Magyar Honvédség számára azokat a tiszteket, akik bátran szembenéznek a XXI. század biztonsági kihívásaival, akikre Magyarország és a magyar lakosság mindig és minden körülmények között számíthat.

A 2022/2023-as tanévtől megváltozik a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán tanuló honvéd tisztjelöltek jogállása. Az új jogállás számos pozitív változást hoz a tisztjelöltek életében. A tisztjelölt már a tanulmányainak kezdetétől fogva – a tiszti pályára felkészülés időszakában – magasabb szintű javadalmazásban részesül, amely az önálló életkezdést is erőteljesebben segíti elő.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karára még nem késő jelentkezni, a fiatalok ezt február 15-ig megtehetik.

Úgy gondoljuk, hogy a haza védelme nemzeti ügy, korosztálytól függetlenül mindannyiunk közös ügye. Ezen közszolgálati érdek mentén kérjük segítse azon törekvéseinket, hogy az Önök felületén keresztül eljusson a pályaválasztás előtt állókhoz az alábbi linkről letölthető jelentkezésre ösztönző felhívásunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.