Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2022. Június 15. 05:00, szerda | Helyi

TRAGÉDIA TÖRTÉNT A KÖRÖSNÉL

TRAGÉDIA TÖRTÉNT A KÖRÖSNÉL

Belefulladt a Körösbe egy fiatal.

Vasárnap úszni ment egy dévaványai fiú. Gyomaendrődön, a Hármas-Körös szakaszán, a Hősök útja végén található szabadstrandon fürdőzött, amikor elmerült. A Körös Mentőcsoport búvárai másnap találták meg a fiatal holttestét a folyóban. A rendőrség az általános közigazgatási rendtartás szerint vizsgálja a tragédia körülményeit- tájékoztatta hírportálunkat dr. Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Pataki Balázs, a dévaványai REX Mentőkutyás Egyesület elnöke elmondta, rendőrségi megkeresésre vettek részt a fiatal felkutatásában nyomkereső kutyáikkal. Kifejtette, vasárnap tűnt el a fiú a gyomaendrődi szabadstrandon, fürdőzés közben. Aznap este már keresték szonárral, de nem jártak sikerrel, őket pedig hétfőn riasztották. A búvárokkal együtt érkeztek a helyszínre, akik meg is találták a fiatalt, mintegy 3,4 méter mélyen. Kutyáikkal megerősítették, hogy ott merült el a keresett személy.

Végül hangsúlyozta, ők civil egyesületként működnek, így az eljáró hatóságok (rendőrség) riasztására vehettek részt a keresésben, ám közben a hozzátartozók is kérték őket erre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 10:22, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Május 13. 10:20, hétfő | Helyi

Az elmúlt 72 órában történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 5 közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

2024. Május 12. 15:00, vasárnap | Helyi

ISMÉT DÍLER KEZÉN KATTANT A BILINCS

Fél kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak a szolnoki nyomozók egy helyi férfinél. Őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

2024. Május 12. 08:00, vasárnap | Helyi

BOROTVAPENGÉVEL FENYEGETŐZÖTT

A Szolnoki Járási Ügyészség rablás büntette miatt indítványozta egy 39 éves szolnoki férfi letartóztatását.