Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2021. Október 06. 10:21, szerda | PR
Forrás: (x)

Új lakásba költözöl? Ezeket fontold meg!

Új lakásba költözöl? Ezeket fontold meg!

Ha közeleg a költözés időpontja, akkor érdemes körültekintően megtervezni mindent, mert a költözködés nem könnyű műfaj.

A Promove profi csapata egy csokorra való ötletet kínál, hogy a minden problémamentes és egyszerű legyen.

A költöztetés egyszerű feladatnak tűnik ugyan, de sok buktatót rejt magában. Érdemes olyanoktól tanácsot kérni, akik minden nap ezzel foglalkoznak és nem csak hírből ismerik a költözésekkel járó kihívásokat. A Promove profi csapata rengeteg ötletet szedett össze a honlapján, de íme a legfontosabbak, amik segíthetnek a zökkenőmentes költözködésben.

A legfontosabb a referencia

A költöztetés bizalmi szolgáltatás, hiszen az egész életedet, bútoraidat, legkedvesebb és legértékesebb ingóságaidat a szó szoros és átvitt értelmében is idegenek kezébe adod, ezért nem mindegy, hogy mennyire megbízhatóak azok az idegenek. A Promove oldalán például számtalan ügyfél értékelést találunk, és érdemes csak hasonlóan leinformálható céggel kezdeni. A legjobb természetesen, ha ismerőstől kapunk első kézből referenciát, de a közösségi média szintén nagy segítség lehet.

Tájékozódj

Egy árajánlat nem elegendő. Érdemes több helyről kérni egy becslést a költöztetés munkamennyiségére és költségeire. Ez egyrészt segít abban, hogy felmérd, mennyire reális egy ajánlott ár, másrészt pedig a szóba jöhető cégekről is első benyomást szerzel. A kommunikáció minősége rengeteget elárul egy cégről és a szolgáltatásairól.

Az árajánlat maga is beszédes. Mennyire átlátható az összeg? Milyen tételek vannak – és főleg nincsenek – feltüntetve? Hány fővel végzik a költöztetést? Egy profi cég nem az emberek számán spórol, inkább gyorsabban végez egy megbízással, hogy aznapra még több költöztetést vállalhasson, hiszen órabérben fizeti az embereket, és az az érdeke, hogy pörgessék a munkát.

Külön szolgáltatások

Emellett azonban érdemes nem csupán az ár alapján dönteni. Vannak olyan kényelmi szolgáltatások, amik rengeteget tudnak segíteni egy zökkenőmentesebb költöztetésben. Ilyen például költöztető dobozok és csomagolóanyagok biztosítása, de akár a csomagolásban való támogatás nyújtása is. Ha a költöztető cég adja a dobozokat, biztos lehetsz benne, hogy épségben a célba ér a holmid, mert a profik pontosan tudják, hogy melyik doboz a megfelelő a nehezebb tárgyak mozgatásához is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2022. Január 14. 18:33, péntek | PR

A kényelem és a stílus együttesen otthont teremt!

Sokan úgy gondolják, hogyha a lakberendezés a téma, akkor előbb-utóbb eljön az idő: dönteni a hasznosság és a látványosság között.

2022. Január 14. 18:31, péntek | PR

Milyen nyugdíjakra lehet számítani Jász-Nagykun-Szolnok megyében?

A nyugdíjról mindenkinek más és más jut az eszébe, ami korosztályonként változik. Biztosak lehetünk abban, hogy egy mai 20-as éveiben járó fiataltól arra a kérdése,