Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Október 06. 10:21, szerda | PR
Forrás: (x)

Új lakásba költözöl? Ezeket fontold meg!

Új lakásba költözöl? Ezeket fontold meg!

Ha közeleg a költözés időpontja, akkor érdemes körültekintően megtervezni mindent, mert a költözködés nem könnyű műfaj.

A Promove profi csapata egy csokorra való ötletet kínál, hogy a minden problémamentes és egyszerű legyen.

A költöztetés egyszerű feladatnak tűnik ugyan, de sok buktatót rejt magában. Érdemes olyanoktól tanácsot kérni, akik minden nap ezzel foglalkoznak és nem csak hírből ismerik a költözésekkel járó kihívásokat. A Promove profi csapata rengeteg ötletet szedett össze a honlapján, de íme a legfontosabbak, amik segíthetnek a zökkenőmentes költözködésben.

A legfontosabb a referencia

A költöztetés bizalmi szolgáltatás, hiszen az egész életedet, bútoraidat, legkedvesebb és legértékesebb ingóságaidat a szó szoros és átvitt értelmében is idegenek kezébe adod, ezért nem mindegy, hogy mennyire megbízhatóak azok az idegenek. A Promove oldalán például számtalan ügyfél értékelést találunk, és érdemes csak hasonlóan leinformálható céggel kezdeni. A legjobb természetesen, ha ismerőstől kapunk első kézből referenciát, de a közösségi média szintén nagy segítség lehet.

Tájékozódj

Egy árajánlat nem elegendő. Érdemes több helyről kérni egy becslést a költöztetés munkamennyiségére és költségeire. Ez egyrészt segít abban, hogy felmérd, mennyire reális egy ajánlott ár, másrészt pedig a szóba jöhető cégekről is első benyomást szerzel. A kommunikáció minősége rengeteget elárul egy cégről és a szolgáltatásairól.

Az árajánlat maga is beszédes. Mennyire átlátható az összeg? Milyen tételek vannak – és főleg nincsenek – feltüntetve? Hány fővel végzik a költöztetést? Egy profi cég nem az emberek számán spórol, inkább gyorsabban végez egy megbízással, hogy aznapra még több költöztetést vállalhasson, hiszen órabérben fizeti az embereket, és az az érdeke, hogy pörgessék a munkát.

Külön szolgáltatások

Emellett azonban érdemes nem csupán az ár alapján dönteni. Vannak olyan kényelmi szolgáltatások, amik rengeteget tudnak segíteni egy zökkenőmentesebb költöztetésben. Ilyen például költöztető dobozok és csomagolóanyagok biztosítása, de akár a csomagolásban való támogatás nyújtása is. Ha a költöztető cég adja a dobozokat, biztos lehetsz benne, hogy épségben a célba ér a holmid, mert a profik pontosan tudják, hogy melyik doboz a megfelelő a nehezebb tárgyak mozgatásához is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.