Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Július 05. 18:11, péntek | Helyi

Új LUKOIL-töltőállomás Karcagon

Új LUKOIL-töltőállomás Karcagon

Új LUKOIL-töltőállomást nyitott meg Karcagon a Normbenz Magyarország Kft.

Már Karcagon is LUKOIL-töltőállomásokon tankolhatnak az autósok, miután a Normbenz Magyarország Kft. elkészült a város egyik forgalmas csomópontjánál, a Madarasi úti körforgalomnál található benzinkút átalakításával. A 2019 májusában megkezdett fejlesztéseknek köszönhetően a töltőállomás kínálata DESPAR élelmiszerüzlettel bővült, így a karcagiak, illetve a környéken lakók is összekapcsolhatják a tankolást a bevásárlással. A karcagi LUKOIL-kút átadásával a Normbenz által üzemeltetett hazai töltőállomások száma 77-re nőtt.

A karcagi LUKOIL-kút átadásával a Normbenz Magyarország Kft. által üzemeltetett hazai töltőállomások száma 77-re nőtt. A társaság legújabb beruházásának köszönhetően már Karcagon is elérhetővé váltak a LUKOIL-nál kapható TOP normál és TOP Extra prémium üzemanyagok, valamint a Normbenz által kínált értéknövelt szolgáltatások.


A Madarasi úti körforgalom közelében található töltőállomáson az autósok a tankolás mellett be is vásárolhatnak az itt megnyílt DESPAR élelmiszerüzletben, ahol a SPAR-termékek a SPAR-üzletekben megszokott árszínvonalon kaphatók. Az új karcagi LUKOIL-kúton emellett helyben sütött péksüteménnyel és Dallmayr kávékkal várják a vásárlókat.


„A Normbenz Magyarország egyik fontos célkitűzése, hogy országszerte minél ember számára elérhetővé tegye minőségi TOP üzemanyagait és az autósok mindennapjait megkönnyítő szolgáltatásait. Hálózatbővítésünk ma újabb állomáshoz ért: mostantól már Karcag és környéke lakói is a LUKOIL-nál tankolhatnak. Vásárlóink igényeit figyelembe véve a májusban átvett kút fejlesztése során kiemelt hangsúlyt fektettünk a kiegészítő szolgáltatásokra, így az autósok nálunk a tankolás után a DESPAR-élelmiszerüzletben bevásárlásaikat is elintézhetik” – mondta el Horváth Dori Jenő, a Normbenz Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.


A két új töltőállomáson az autósok a normál üzemanyagok – a TOP 95 benzin és a TOP diesel – mellett a prémium kategóriába tartozó TOP Extra benzint, illetve a TOP Extra dieselt is megtalálják.

A Normbenz Magyarország Kft.-ről
A Normbenz Magyarország Kft. a hazai üzemanyag-kiskereskedelem négy legnagyobb szereplőjének egyike. Az energetikai vállalat érdekeltségébe tartozik a hetvenhét magyarországi és a tizennyolc szlovákiai LUKOIL-töltőállomás.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.

2024. Április 23. 12:38, kedd | Helyi

VÍZVISSZATARTÁSSAL KÉSZÜLNEK AZ ASZÁLYRA

A KÖTIVIZIG működési területén a medrekben, tározókban, holtágakban, halastavakban visszatartott, illetve tározott vízkészlet meghaladja a 298 millió köbmétert.

2024. Április 23. 11:30, kedd | Helyi

ELKAPTÁK A TISZABURAI DÍLERT

Egy 47 éves férfi helyi lakosoknak árulta a kábítószert. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.