Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2020. Szeptember 23. 17:50, szerda | Helyi
Forrás: pr

ÚJ RENAULT ARKANA, A HIBRID SUV KUPÉ EUROPÁBAN

ÚJ RENAULT ARKANA, A HIBRID SUV KUPÉ EUROPÁBAN

Az új Renault Arkana 2021 első felében jelenik meg Európában, hazánkban várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető.

Az új Renault Arkana, a Renault eredeti SUV kupéja hibrid hajtáslánccal érkezik Európába


A karakteres személyiséggel felruházott új Renault Arkana ötvözi a vezetési élményt, a kényelmet és a tágasságot a márkára oly jellemző stílusjegyekkel
Változatos hibridmotor-kínálatával első a szegmensében: E-TECH Hibrid 140 LE motorral, valamint kétfajta benzinmotorral (TCe 140, illetve TCe 160) lesz elérhető, ez utóbbiakhoz egy 12 voltos akkumulátorral ellátott mikrohibrid motor is társul
A modell R.S. Line felszereltséggel is elérhető lesz, amely sportosabb és még dinamikusabb vezetési élményt kínál.


Az új Renault Arkana Európában 2021 első felében, hazánkban 2021 első negyedévében jelenik meg.

Nagyon jó hír a rajongók számára: A Renault Arkana Európába érkezik!
A Renault sportos és dinamikus SUV kupéja különböző vezetéstámogató technológiákkal gazdagon felszerelve, E-TECH hibrid verzióval érkezik Európába, az új R.S. Line csomaggal pedig mindez még jellegzetesebb és dinamikusabb kivitelben lesz elérhető.


A harmonikus, elegáns és robusztus stílust ötvöző jegyeivel az új Renault Arkana szakít az európai SUV-kép hagyományaival, hiszen a szélesebb közönséget megszólító márkák közül elsőként rendelkezik olyan megjelenéssel, ami korábban a prémium járművekre volt jellemző. Az új modell, amely a világszerte gyorsan növekvő SUV-piac egyik képviselője a márka kompakt kínálatát (Mégane, Kadjar és Scénic) erősíti.


Az Új Renault Arkana belső tere mind a helykínálat, mind pedig a tárolókapacitás szempontjából ideális a családok számára is. A digitális műszerfal színes kijelzőjének, valamint a középkonzolba épített érintőképernyőjének köszönhetően kategóriájának egyik legnagyobb kijelző felületével büszkélkedhet.

A vezető pedig teljesen high-tech környezetben foglalhat helyet, amelyet fokoz a minőség és a kényelem érzete.


Az új Renault Arkana szegmenséhez képest új hibridmotor-kínálattal lesz elérhető: a 140 lóerős E-TECH Hybrid motorral, valamint 1,3 TCe 140, illetve TCe 160 benzinmotorral, amely egy 12V-os akkumulátorral szerelt 1.3 literes TCe mikrohibrid motorral egészül ki.

Az E-TECH Hybrid technológia, amely a Clio-ban, Captur-ben és a Mégane-ban már megtalálható, olyan Renault-újításon alapszik, amelyhez több mint 150 szabadalmat jegyzett be a gyártó, és amely a Groupe Renault elektromosjármű-fejlesztés terén és a Formula-1-ben szerzett tapasztalatain alapszik.


Az új Renault Arkana 2021 első felében jelenik meg Európában, hazánkban várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető.

A Renault-ról
A világ vezető francia autómárkája, a Renault 134 országban van jelen közel 12 000 értékesítési ponttal, és modelljeivel több mint 120 éve teszi könnyebbé vásárlói életét. Az ez iránti szenvedély vezérli a márkát a napi szintű tevékenysége során, és ennek köszönhető, hogy modelljei érzéki vonzerővel rendelkeznek, miközben a márka vezető szerepet tölt be az európai elektromos járművek piacán, és a motorsport iránti elkötelezettségét megvalósítja.

További információ:


Önt is várja a Renault karcagi szalonja!
Karcag, Madarasi út 54/a

Tel.: (59) 500 – 139
https://dacia.qualite.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 12:45, péntek | Helyi

1956 - os megemlékezés Karcagon

A járványügyi helyzet miatt városunkban módosult a Karcag Városi Önkormányzat és a Déryné Kulturális Központ szervezésében az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. ...

2020. Október 22. 11:04, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a koronavírus helyzetről a Madarász Imre Egyesített Óvodában

Intézményünk Jókai úti óvodájának Pitypang csoportjában 1 kisgyermek koronavírus tesztje pozitív lett.

2020. Október 21. 20:11, szerda | Helyi

XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENY

Tisztelettel meghívjuk Önt 2020. október 24-én 10:30 órakor a Karcagi Városi Sportcsarnokban Kelet-Magyarország Régió Diák I. szf. Birkózóversenyre amely egyben a XXIV. “KURUCZ TESTVÉREK” BIRKÓZÓ EMLÉKVERSENYE

2020. Október 21. 17:16, szerda | Helyi

IGAZI CSAPATMUNKA

Dániel Csaba, a Karcagi Cserhát mezőgazdasági Kft ügyvezető igazgatója az ünnepi önkormányzati ülés keretei között vette át a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdasági díjat.