Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Október 21. 17:11, péntek | Helyi
Forrás: www.police.hu

Újabb elismerés Daróczi Erzsébetnek

Újabb elismerés  Daróczi Erzsébetnek

Elismerések Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több elismerést is átadtak.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a munkakörében tanúsított kiemelkedő tevékenysége elismeréséül dicséretben és tárgyjutalomban részesítette 2016. október 19-én Budapesten Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredest, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét.

Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány nemzeti ünnepünk alkalmából 2016. október 21-én Szolnokon megrendezett ünnepségen a rendőrség irányába tanúsított példaértékű szakmai és emberi tevékenységéért, munkásságának elismeréséül dísz tőrt adott át Lamos Imre honvéd dandártábornoknak, a Magyar Honvédség 86. számú Szolnoki Helikopter Bázis leköszönő parancsnokának.

Az ünnepségen Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes az objektív tájékoztatás érdekében kifejtett tudósítói munkája elismeréséül karórát adott át Daróczi Erzsébetnek, az Új Néplap munkatársának, valamint a Tisza-tó régiójában a közrend és közbiztonság fenntartásában végzett kiemelkedő és hatékony polgárőr-tevékenysége elismeréseként Kövér Gábornak, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség elnök-helyettesének.

A megyei rendőrfőkapitány dicséret és jutalom mellett számos munkatársnak adományozott főtanácsosi, tanácsosi, főmunkatársi és munkatársi címet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

RENGETEG SZEMETET HAGYOTT HÁTRA A LEVONULÓ ÁRHULLÁM

A tiszai árhullám levonulásával a KÖTIVIZIG munkatársai megkezdték a hullámtéren felhalmozódott hulladék mennyiségének felmérését, majd szemétmentesítését.

2024. Április 20. 08:45, szombat | Helyi

Ma kezdődik a kampány és az ajánlásgyűjtés

Ma indul a választási kampány Magyarországon, és mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket

2024. Április 19. 12:50, péntek | Helyi

VÁDAT EMELT AZ ÜGYÉSZSÉG

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a 45 éves szegedi férfivel szemben, aki 2022 novemberében megfojtotta az alvó feleségét.

2024. Április 19. 10:44, péntek | Helyi

A TŰZ MARTALÉKÁVÁ VÁLT AZ EGYEKI HÁZ

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy hatvan négyzetméter alapterületű melléképület tetőtere Egyeken a Táncsics Mihály utcában.