Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Július 20. 20:48, szombat | Helyi

Újra Gulyás Ferencné az intézményvezető az óvodában

Újra Gulyás Ferencné az intézményvezető az óvodában

Gulyás Ferencné végzettsége, felkészültsége, a munkához való hozzáállása alkalmassá teszi arra, hogy a Madarász Imre Egyesített Óvoda intézményvezetői feladatait ellássa.

Áll a Karcag Városi Önkormányzat képviselő testület közleményében.

A Madarász Imre Egyesített Óvoda magasabb vezetői feladatait 2014. augusztus 01. napjától Gulyás Ferencné látja el az eredményes intézményvezetői pályázati eljárás befejezéséig.

A közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény értelmében a magasabb vezető beosztás ellátására szóló megbízásra pályázatot kell kiírni.

A pályázat kiírása megtörtént. A pályázat benyújtásának határideje 2019. június 10-e volt
A kiírt határidőig egy pályázat érkezett.
A pályázó adatai:

Név: Gulyás Ferencné
Iskolai végzettsége, szakképzettsége:

Szarvasi Óvónőképző Intézet / Óvónő
ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolai Kar / Vezető óvoda pedagógus
Mesterpedagógus minősítés

A pályázó szakmai programjában többek között a következőket fogalmazta meg:
Az intézmény Pedagógiai Programjában megfogalmazott pedagógiai célkitűzések magas szinten valósuljanak meg, melynek ellenőrzését, értékelését, fejlesztését eredményesen támogassa az intézmény belső ellenőrzési rendszere.
Az óvodai nevelés személyi és tárgyi feltételei biztosítottak legyenek az intézmény költségvetéséből, pályázati forrásokból.
A keresztény kultúra értékeinek ápolása. A gyermekek, pedagógusok számára a nevelés keretein belül a hungarikumokkal való találkozásra legyen lehetőség.
Gazdag módszertani kultúránk megőrzése, szükség szerinti megújítása. Az újításokat legyenek képesek széles körben ismertté tenni.
A jó gyakorlat nyilvánossága bővüljön a tehetséggondozás, a környezeti nevelés, a drámajátékok alkalmazása, a néphagyomány ápolás, a mozgás, az esélyteremtés területén.

A pályázó a továbbiakban kifejti véleményét a nemzetközi kapcsolatok bővítéséről, az óvodapedagógusok szakmai fejlesztéséről, a bevételek növelésének lehetőségeiről, megoldási lehetőségekről.

A pályázatot véleményezte a Madarász Imre Egyesített Óvoda intézményvezetői álláshelyre benyújtott pályázatot véleményező bizottság. A benyújtott pályázatot megismerte, valamint meghallgatta a pályázót. Gulyás Ferencnét egyhangúlag alkalmasnak tartja az intézmény igazgatói munkakör betöltésére


Nevezett végzettsége, felkészültsége, a munkához való hozzáállása alkalmassá teszi arra, hogy a Madarász Imre Egyesített Óvoda intézményvezetői feladatait ellássa.
Javaslom a Tisztelt Képviselő-testületnek Gulyás Ferencné intézményvezetői igazgatói megbízását a határozat-tervezetben foglaltak szerint.

A fentiek alapján képviselő testület a javaslatot megtárgyalta és elfogadta. Gulyás Ferencnének Jó munkát kíván televíziónk is

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:00, szerda | Helyi

TÁRGYALÁSSAL FOLYTATÓDIK AZ ÜGY

Ritkaságszámba menő döntés született a Szolnoki Törvényszéken:

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

FEGYELMEZETLEN LÉLEKGYÓGYÁSZOK

A NAV munkatársai azokat az internetes szolgáltatókat szűrték ki, akik gyaníthatóan bejelentés nélkül, kontárként végzik tevékenységüket, illetve, akik a számla-, és nyugtaadást elmulasztják.

2024. Április 23. 15:51, kedd | Helyi

Kerékpáros kompokat adtak át a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen

Két kerékpáros kompot adtak át Magyarország második legnagyobb tava, a Tisza-tó melletti Tiszaderzsen.

2024. Április 23. 13:39, kedd | Helyi

Kerítés égett Kisújszálláson

Kigyulladt egy ingatlan kerítése hétfő éjszaka Kisújszálláson, a Petőfi utcában.