Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Március 23. 13:04, szerda | PR
Forrás: Nagykunsági Környezetvédelmi Kft.

Újra lehet majd komposztáló edényt igényelni

Újra lehet majd komposztáló edényt igényelni

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. a 2010. évben pályázati támogatást nyert házi komposztáló edények lakossághoz történő kihelyezésére.

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nagykunsági Környezetvédelmi Kft. a 2010. évben pályázati támogatást nyert házi komposztáló edények lakossághoz történő kihelyezésére.

A pályázat keretében az Önök által felmerült igényekhez nem tudtunk megfelelő számú edényt biztosítani, ezért újabb pályázatot nyújtunk be. A projekt célja a karcagi kertes családi házaknál keletkező kerti hulladékok helyben történő komposztálása, és a keletkezett komposzt saját kerti hasznosítása. A résztvevő családok részére 1 db 400 literes komposztáló edényt biztosítunk, amely a fenntartási időszakot követően a családok tulajdonába kerül. A módosult pályázati kiírásnak megfelelően tájékoztatjuk Önöket, hogy az edények átvételének a feltétele a komposztálási csoportfoglalkozáson való megjelenés, ahol együttműködési szerződés aláírása után adhatjuk át az edényeket a résztvevőknek. Ez a szerződés szabályozza az eszközök rendeltetésszerű használatára, a komposztálás legalább 5 éves fenntartására, a komposztálási napló és a kérdőívek kötelező kitöltésére, illetve a használó bejelentésre vonatkozó kötelezettségeit.

Kérjük Önöket, hogy akik még szeretnének komposztálni otthonukban, és szívesen csatlakoznának a karcagi komposztálási programhoz, azok az innen letölthető kérdőívet legkésőbb 2010. március 31-ig szíveskedjenek a címünkre visszajuttatni!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy akik már az előző évben leadták az igényüket, kérdőívüket, (várólistán vannak) azoknak már nem kell újból beküldeniük az alábbi kérdőívet, mert velük már automatikusan tervezünk a következő pályázatunk során. A felmérés eredménye alapján tudjuk majd a kihelyezendő edények számát meghatározni. A kérdőívet leadhatja a fenti elérhetőségek bármelyikén, illetve telefonon is jelezheti az igényét!

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Nagykunsági Környezetvédelmi Kft.
5300 Karcag, Villamos utca 109/2.
Telefon: 59/503-317
e-mail: info@nkkft.hu
www.nkkft.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.