Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Június 05. 09:23, vasárnap | Helyi
Forrás: https://www.facebook.com/Kovács-Sándor

Ülésezett a Megyei Közgyűlés

Ülésezett a Megyei Közgyűlés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat hatáskörébe utalt, mintegy 54 milliárd forint keret összegű Terület- és Településfejlesztési Operatív Program ....

Ebben a két fős bizottságban Jász-Nagykun-Szolnok megye településeinek érdekeit és fejlesztési elképzeléseit képviselve olyan döntéseket igyekszünk meghozni az Irányító Hatóság - ebben az esetben a Nemzetgazdasági Minisztérium - kijelölt vezetőjével közösen,amely összhangban van az elmúlt mintegy másfél évben megyénk települési vezetőivel együtt kialakított fejlesztési elképzelésekkel, a tervezett projektekkel.

Az elnöki álláspontot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlésben önálló frakcióval rendelkező pártok képviselőiből felálló informális bizottság segíti a jövőben.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés mai ülésén az erről szóló előterjesztést is elfogadták a képviselők.

Emellett a megyei 54 milliárdos keret felhasználását előirányozó Integrált Területi Program módosításáról is döntöttünk ma. Utóbbi kezdeményezés azt a célt szolgálja, hogy a TOP-os forrást teljesen le tudjuk kötni 2017. év feléig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:00, csütörtök | Helyi

BALTÁVAL TÁMADT ISMERŐSÉRE

Emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség egy 38 éves szolnoki férfi letartóztatását.

2024. Április 18. 09:00, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI FÓRUM BESENYSZÖGÖN

Energetikai Fórumot szervezett a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei önkormányzatok számára Besenyszögön az Energiaügyi Minisztérium.

2024. Április 17. 15:00, szerda | Helyi

HALÁLOS MOTORBALESET MEZŐTÚRNÁL

Árokba hajtott egy motoros a Mezőtúrt és Túrkevét összekötő út 20-as kilométerszelvényénél.

2024. Április 17. 13:00, szerda | Helyi

SOK A KULLANCS

A globális felmelegedés egyik haszonélvezői a kullancsok. Ez az apró rovar több betegséget is terjeszt, ugyanakkor a csípéseknek csak elenyésző százaléka vezet egészségkárosodáshoz.