Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. December 22. 20:46, szerda | Helyi

ÜNEPSÉGGEL ZÁRTÁK AZ ÉVET A BIRKÓZÓK

ÜNEPSÉGGEL ZÁRTÁK AZ ÉVET A BIRKÓZÓK

A Birkózócsarnokba is megérkezett a Mikulás. Kurucz Istvánnal, a KSE Birkózó szakosztályának vezetőjével beszélgettünk ebből az alkalomból.

Évek óta szokás, hogy megajándékozzák a gyerekeket, hiszen magán az edzésen van egy összetartás a gyerekek között, mindegy melyik iskolából jöttek, hányadik osztályosok, bárhol találkoznak, egyből barátként üdvözlik egymást. Úgy gondolom évente egyszer megérdemlik a gyerekek a kicsiktől a nagyokig, hogy a legnagyobb, legszentebb ünnep, a karácsony előtt találkozzanak a Mikulással és Andy énekes- interaktív műsorával egybekötve - mondta a szakember,aki szólt a szülők szerepéről is, akik nemcsak az edzésen, a versenyeken is ott vannak a gyerekekkel.

Urbán Zoltán edző nagyon komolyan veszi az edzést, a versenyeztetést, s jönnek is az eredmények magyar bajnoki címek, területi, megyei dobogós helyek.
Körülbelül huszonnégy fő az, aki jár edzésre, betartva a járványügyi előírásokat. Kurucz István szerint kell a mozgás, mert aki sportol, az fizikálisan fejlettebb az átlagnál és ellenállóbb a betegségekkel szemben.
A szakember reméli, hogy 2022-ben is sok érmet hoznak el versenyekről a karcagi birkózók, addig is békés boldog ünnepeket és új évet kíván erőben, egészségben, békességben, szeretetben mindenkinek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

2024. Április 27. 15:00, szombat | Helyi

ROKKANTKOCSIST TÁMADOTT MEG

Felháborító eset történt városunkban. Egy rokkant kocsival közlekedő idős férfit raboltak ki a nyílt utcán.

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

BUSZMEGÁLLÓBAN ÉLESZTETTÉK ÚJRA

Egy 70 év körüli szolnoki nő hazafelé tartott, amikor minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett a buszpályaudvaron, számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

2024. Április 26. 15:00, péntek | Helyi

NAGYNAK TŰNT A BAJ

Nagynak tűnt a baj, azonban szerencsére nem járt súlyosabb sérülésekkel az a közlekedési baleset, amelynek részesei egy személyautó és egy követ szállító teherautó volt Kisújszálláson.