Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2019. November 08. 15:16, péntek | PR

Ünnepekkor kutyával és cicával

Ünnepekkor kutyával és cicával

A házikedvencek a család tagjai, ezért legyen nekik is ünnep a mi ünnepünk, okozz nekik örömet, kényeztesd őket még jobban, ha ünnep van!

Télen az ünnepek majdnem egymást érik és már novemberben kezdődik egy vidám, mókás a Halloween-nel. Azt tudjuk, hogy az emberek mit szeretnek ilyenkor: minél ijesztőbb jelmezekbe öltözve járni az utcákat.

De vajon mit szeretnek a macskák? A macskák azt biztosan nem annyira szeretik, ha beöltözteted őket, ez már a macska testbeszédéből kiderül, mert azonnal kitornázza magát bármilyen hacukából. Inkább öltözz be te boszorkánynak és a macska legyen a kiegészítője jelmezednek, különösképpen, ha egy igazi sárgaszemű fekete kiscicád van.
Ennél még egyszerűbb, ha te veszed fel a macska jelmezt, amit házilag is könnyű elkészíteni és akkor igazi vadmacskaként ijesztgetheted az utca népét Halloween estéjén.

Halloween után nem kell sokat aludni és jön a Télapó, aki minden gyereknek hoz valamit a csizmába. Ilyenkor se feledkezz meg a házikedvencedről! Kerüljön a csizmácskák mellé egy játék a cicának, vagy kutyának és máris mindenkinek megvan az öröme, ráadásul a gyerekek máris kipróbálhatják az új játékot kedvencükkel.

Az igazán nagy ünnep télen a karácsony, hiszen óvodába, iskolába sem kell járni. Elkezdődik a téli szünet és az egész család otthon van a meghitt családi ünnep alkalmával. A családnak pedig ugyanúgy tagjai a házikedvencek is, ezért biztosan kerül a fa alá karácsonyi ajándék a házi kedvenceknek is. Egy játék a kutyának, apró figyelmességek, finom falatok a cicának hozzátartoznak a karácsonyi ajándékozáshoz, nehogy ők kimaradjanak az ajándékbontogatásból. A családi vacsorának is fontos szerepe van karácsonykor, gondolj a kedvencekre is, és kerüljön az ő tálkájukba is valami ünnepi eledel ezen a napon!

Arra azonban figyelj, hogy akármennyire szeretnél kedveskedni négylábú kedvencednek, vannak olyan ételek, amikkel semmiképp ne kínáld őket. Felejtsd el például a csokit és a túl fűszeres ételeket a kutyáknál, cicáknak pedig tehéntej helyett inkább adj macskatejet.

TIPP
Ha esetleg kölyökkutya, vagy kiscica van a háznál, akkor figyelj arra, hogy a feldíszített fa olyan helyre kerüljön, ahol a kis állatok nem tudják elérni, mert nincs is annál bosszantóbb, amikor a játékos kiscica levadászik egy izgalmas karácsonyfadíszt és magára rántja az egész fát! Állítsd a fát egy kisasztalra, vagy tedd olyan helyre, ahol nem tud közel menni hozzá, ez mindkettőtök érdeke.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 21. 11:24, hétfő | PR

Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat felvételei augusztus közepe óta zajlanak. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik a produkció sikerességén.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

2020. Szeptember 10. 12:56, csütörtök | PR

Az Interreg program keretében emlékparkot újít fel a Jánosik és Társai Kft

Nyílt közbeszerzési eljárás keretében a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a sátoraljaújhelyi széphalmi Kazinczy Emlékpark felújítását. A parkot utoljára közel ötven évvel ezelőtt újították fel.