Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2019. November 08. 15:16, péntek | PR

Ünnepekkor kutyával és cicával

Ünnepekkor kutyával és cicával

A házikedvencek a család tagjai, ezért legyen nekik is ünnep a mi ünnepünk, okozz nekik örömet, kényeztesd őket még jobban, ha ünnep van!

Télen az ünnepek majdnem egymást érik és már novemberben kezdődik egy vidám, mókás a Halloween-nel. Azt tudjuk, hogy az emberek mit szeretnek ilyenkor: minél ijesztőbb jelmezekbe öltözve járni az utcákat.

De vajon mit szeretnek a macskák? A macskák azt biztosan nem annyira szeretik, ha beöltözteted őket, ez már a macska testbeszédéből kiderül, mert azonnal kitornázza magát bármilyen hacukából. Inkább öltözz be te boszorkánynak és a macska legyen a kiegészítője jelmezednek, különösképpen, ha egy igazi sárgaszemű fekete kiscicád van.
Ennél még egyszerűbb, ha te veszed fel a macska jelmezt, amit házilag is könnyű elkészíteni és akkor igazi vadmacskaként ijesztgetheted az utca népét Halloween estéjén.

Halloween után nem kell sokat aludni és jön a Télapó, aki minden gyereknek hoz valamit a csizmába. Ilyenkor se feledkezz meg a házikedvencedről! Kerüljön a csizmácskák mellé egy játék a cicának, vagy kutyának és máris mindenkinek megvan az öröme, ráadásul a gyerekek máris kipróbálhatják az új játékot kedvencükkel.

Az igazán nagy ünnep télen a karácsony, hiszen óvodába, iskolába sem kell járni. Elkezdődik a téli szünet és az egész család otthon van a meghitt családi ünnep alkalmával. A családnak pedig ugyanúgy tagjai a házikedvencek is, ezért biztosan kerül a fa alá karácsonyi ajándék a házi kedvenceknek is. Egy játék a kutyának, apró figyelmességek, finom falatok a cicának hozzátartoznak a karácsonyi ajándékozáshoz, nehogy ők kimaradjanak az ajándékbontogatásból. A családi vacsorának is fontos szerepe van karácsonykor, gondolj a kedvencekre is, és kerüljön az ő tálkájukba is valami ünnepi eledel ezen a napon!

Arra azonban figyelj, hogy akármennyire szeretnél kedveskedni négylábú kedvencednek, vannak olyan ételek, amikkel semmiképp ne kínáld őket. Felejtsd el például a csokit és a túl fűszeres ételeket a kutyáknál, cicáknak pedig tehéntej helyett inkább adj macskatejet.

TIPP
Ha esetleg kölyökkutya, vagy kiscica van a háznál, akkor figyelj arra, hogy a feldíszített fa olyan helyre kerüljön, ahol a kis állatok nem tudják elérni, mert nincs is annál bosszantóbb, amikor a játékos kiscica levadászik egy izgalmas karácsonyfadíszt és magára rántja az egész fát! Állítsd a fát egy kisasztalra, vagy tedd olyan helyre, ahol nem tud közel menni hozzá, ez mindkettőtök érdeke.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:14, péntek | PR

A vízszintes talajfúrók és fajtáik

Benzines vagy elektromos talajfúróra van szükségem? Mik a főbb különbségek? Mi alapján válasszak? Cikkünkből kiderül.

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Egy fedél alatt az ellenséggel

A családunkat nem választhatjuk meg, de a barátainkat igen. Vajon az ellenségeinkkel mi a helyzet?