Városlista
2020. január 20, hétfő - Sebestyén

Hírek

2019. November 08. 15:16, péntek | PR

Ünnepekkor kutyával és cicával

Ünnepekkor kutyával és cicával

A házikedvencek a család tagjai, ezért legyen nekik is ünnep a mi ünnepünk, okozz nekik örömet, kényeztesd őket még jobban, ha ünnep van!

Télen az ünnepek majdnem egymást érik és már novemberben kezdődik egy vidám, mókás a Halloween-nel. Azt tudjuk, hogy az emberek mit szeretnek ilyenkor: minél ijesztőbb jelmezekbe öltözve járni az utcákat.

De vajon mit szeretnek a macskák? A macskák azt biztosan nem annyira szeretik, ha beöltözteted őket, ez már a macska testbeszédéből kiderül, mert azonnal kitornázza magát bármilyen hacukából. Inkább öltözz be te boszorkánynak és a macska legyen a kiegészítője jelmezednek, különösképpen, ha egy igazi sárgaszemű fekete kiscicád van.
Ennél még egyszerűbb, ha te veszed fel a macska jelmezt, amit házilag is könnyű elkészíteni és akkor igazi vadmacskaként ijesztgetheted az utca népét Halloween estéjén.

Halloween után nem kell sokat aludni és jön a Télapó, aki minden gyereknek hoz valamit a csizmába. Ilyenkor se feledkezz meg a házikedvencedről! Kerüljön a csizmácskák mellé egy játék a cicának, vagy kutyának és máris mindenkinek megvan az öröme, ráadásul a gyerekek máris kipróbálhatják az új játékot kedvencükkel.

Az igazán nagy ünnep télen a karácsony, hiszen óvodába, iskolába sem kell járni. Elkezdődik a téli szünet és az egész család otthon van a meghitt családi ünnep alkalmával. A családnak pedig ugyanúgy tagjai a házikedvencek is, ezért biztosan kerül a fa alá karácsonyi ajándék a házi kedvenceknek is. Egy játék a kutyának, apró figyelmességek, finom falatok a cicának hozzátartoznak a karácsonyi ajándékozáshoz, nehogy ők kimaradjanak az ajándékbontogatásból. A családi vacsorának is fontos szerepe van karácsonykor, gondolj a kedvencekre is, és kerüljön az ő tálkájukba is valami ünnepi eledel ezen a napon!

Arra azonban figyelj, hogy akármennyire szeretnél kedveskedni négylábú kedvencednek, vannak olyan ételek, amikkel semmiképp ne kínáld őket. Felejtsd el például a csokit és a túl fűszeres ételeket a kutyáknál, cicáknak pedig tehéntej helyett inkább adj macskatejet.

TIPP
Ha esetleg kölyökkutya, vagy kiscica van a háznál, akkor figyelj arra, hogy a feldíszített fa olyan helyre kerüljön, ahol a kis állatok nem tudják elérni, mert nincs is annál bosszantóbb, amikor a játékos kiscica levadászik egy izgalmas karácsonyfadíszt és magára rántja az egész fát! Állítsd a fát egy kisasztalra, vagy tedd olyan helyre, ahol nem tud közel menni hozzá, ez mindkettőtök érdeke.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:14, péntek | PR

A vízszintes talajfúrók és fajtáik

Benzines vagy elektromos talajfúróra van szükségem? Mik a főbb különbségek? Mi alapján válasszak? Cikkünkből kiderül.