Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. November 15. 08:43, szerda | Helyi
Forrás: KARCAG TV

VÉGE A NYÁRI HORGÁSZSZEZONNAK

VÉGE A NYÁRI HORGÁSZSZEZONNAK

Vegyes fogási eredménnyel zárták a nyári horgászszezont a karcagi horgászok. A telepítéseknek köszönhetően azért halakban nem volt hiány, a vízeken pedig egyre több gyermekhorgász is hódolt szenvedélyének.

Karcag környékén nagyon sok természetes víz van. Az ottani horgászok a visszajelzések alapján jobban meg voltak elégedve, mint tavaly. A víz kezelésével foglalkozó szervezet tavasszal és ősszel is telepítést végzett.


A Nagykun Horgász egyesület is végzett telepítést ebben az évben.
A Téglagyári Tóba legutóbb 30 mázsa 3 nyaras ponty lett telepítve, de a legutolsó 8 mázsás telepítés 3-4 kilós állományokat hozott a vízbe.


Karcagon nagyon sokan szeretnek horgászni. Nem csak a felnőttek, hanem a fiatalok is.

A horgászat remek kiakpcsolódás az egész családnak. Az elnök szerint kimozdítja a gyerekeket az elektronikai eszközök elől.
A horgászás azért is jó, mert kinn vagyunk a szabad levegőn. Ugyanakkor érdekes is ez a sport, és nagyon jó, hogy a gyerekek is egyre többen szeretnek horgászni. Kikapcsolódnak, nem csak a tabletet és a számítógépet nyomkodják, hanem kinn vannak a szabadban.

Címkék: Karcag

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

TÁMADNAK A BÜDÖSBOGARAK

Büdös, kellemetlenséget okoz, emellett komoly kártevő is. Természetes ellensége alig van, így köszöni szépen, jól érzi magát Magyarországon.

2024. Április 25. 14:31, csütörtök | Helyi

SOKAN FÜRDŐZTEK AZ ÁPRILISI KÁNIKULÁBAN

Áprilisban nem megszokott meleg levegő árasztotta el az országot. Sorra dőltek meg a melegrekordok. Ennek köszönhetően sokan látogattak ki a Berekfürdői strandra, a már-már nyarat idézőhőségben.

2024. Április 25. 13:29, csütörtök | Helyi

ELMERÜLT A HOLT-ZAGYVÁBAN

Az Akácfa utca közelében, Szolnok külterületén, a Holt-Zagyvában merült el egy személyautó. A sofőr szerencsére el tudta hagyni a járművet, az eset során az ijedtségen kívül szerencsére nem érte baj. Az Életjel Mentőcsoport részt ve

2024. Április 25. 10:30, csütörtök | Helyi

FELHÁBORÍTÓ: IDŐSEK OTTHONÁBAN ERŐSZAKOSKODOTT

10 év fegyház várhat arra a férfira, aki a gondozására bízott idős nőt rendszeresen verte és szexuálisan bántalmazta. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.