Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. December 22. 13:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Veronika nemet mondott Alekosznak, a kubai macsó a befutó

Veronika nemet mondott Alekosznak, a kubai macsó a befutó

Veronika már leírta Alekoszt, így biztosan nem fog vele randevúzni.

A görög exmenyasszonyának barátnője elmondta: Veronika bár naiv lány, csak az érzelmeire hallgat, és aki egyszer becsapta, azt nehezen veszi ismét komolyan. Maga Veronika is elutasította Alekoszt, aki hiába szeretné feleleveníteni a kapcsolatukat.

Alekosz az ÖsszeEsküvőknek köszönheti, hogy megtanulta végre, miként kell a nőkkel bánni. Rájött, hogy a csapongás és a mindenki irányába zúduló bókáradat egyáltalán nem rokonszenves a meghódításra kiszemelt lány számára. Most, hogy a görög ennyire kifinomult lett, ráébredt, hogy szeretné visszakapni exmenyasszonyát, Veronikát, a fiatal lány azonban tömören és velősen fogalmazta meg álláspontját.
- Alekosszal nem szeretnék találkozni, mert vele már lezártam mindent, és a jövőben még csak beszélni sem akarok róla - szögezte le.

- Biztos vagyok benne, hogy Veronika nem találkozna soha többé Alekosszal, hiszen eléggé megbántotta ahhoz, hogy szóba álljon vele. Már régen leírta! Sem külsőleg, belsőleg pedig mégannyira sem illett Verácskához - tette hozzá Melinda, Veronika barátnője, majd folytatta. - Cristofel más téma. Bár ő is megbántotta, mégis az a véleményem, hogy az ő közeledését elfogadja majd - árulta el a barátnő.

- Meghívtam Veronikát vacsorázni, mert szeretném megbeszélni vele a dolgokat és vissza akarom szerezni a bizalmát - árulta el az Új Ásznak Cristofel, aki nem örült, hogy Alekosznak is eszébe jutott kényeztetni a lányt. - Menjen már a büdös francba Alekosz! Ha akarják, találkozzanak, én nem fogok futni egy lány után. De ha így lesz, nem foglalkozom tovább Veronikával. Engem ne nézzenek madárnak! - tajtékzott a kubai macsó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.