Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Hírek

2023. November 27. 17:35, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

VÉRSZEMET KAPOTT

VÉRSZEMET KAPOTT

Jótevőjénél kopogtatott, senki nem nyitott ajtót, ezért bemászott a kamraablakon. Mobiltelefont lopott, de a rendőrök egy órán belül elfogták a tettest.

Egy jászjákóhalmi szépkorú tett bejelentést a rendőrségre, mert november 26-án a reggeli órákban ismeretlen tettes ment be a kamraablakon keresztül a házába, majd ott kutatott. A 75 éves nyugdíjas tetten érte a fiatal férfit, akit távozásra szólított fel. A sértett a konyhán keresztül kísérte ki a férfit, aki meglátta az asztalon a piskótatekercset, amit az asszony engedélyével ott helyben megevett. A gyanúsított ekkor felkapta a sértett mobiltelefonját és elszaladt. A rendőrök adatot gyűjtöttek és egy órán belül elfogták az utcán bóklászó 19 éves helyi lakost. A közeli bokorból előkerült a mobiltelefon is, amiből a SIM-kártya hiányzott.

A fiatalt lopás vétség miatt kihallgatták, beismerő vallomást tett. Elmondta, azért ment be a jólelkű asszonyhoz, mert az korábban megszánta és adott neki élelmet. Most is kopogtatott, de senki nem nyitott ajtót, ezért úgy gondolta, bemászik a kamrán keresztül a házba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 10:43, csütörtök | Helyi

ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉS A GYÖRFFYBEN

Az elmúlt félévben jelentős energetikai fejlesztések valósultak meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola és Szent Erzsébet Óvoda József Attila utcai épületében.

2024. Február 22. 10:24, csütörtök | Helyi

JOGERŐSEN BEFEJEZŐDÖTT A KUNHEGYESI BÁNTALMAZÁSI ÜGY

A Szolnoki Törvényszéken jogerősen befejeződött annak a 35 éves büntetlen előéletű férfinak a büntetőügye,

2024. Február 22. 09:34, csütörtök | Helyi

AZ ELSŐ NAPSUGARAK SOKAKAT KICSALOGATOTTAK A SZABADBA

Ugyan nem volt az a tipikus kellemes tavaszias időjárás a Tisza-tónál, de az idei első napsugarak sokakat kicsalogattak a szabadba. A bátrabbak az erős szél ellenére is biciklire pattantak.

2024. Február 21. 16:59, szerda | Helyi

Nem volt „ingyen” a vendéglátás

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 26 éves tiszaburai nővel szemben, aki a saját vendégét lopta meg.