Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. November 27. 17:35, hétfő | Helyi
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

VÉRSZEMET KAPOTT

VÉRSZEMET KAPOTT

Jótevőjénél kopogtatott, senki nem nyitott ajtót, ezért bemászott a kamraablakon. Mobiltelefont lopott, de a rendőrök egy órán belül elfogták a tettest.

Egy jászjákóhalmi szépkorú tett bejelentést a rendőrségre, mert november 26-án a reggeli órákban ismeretlen tettes ment be a kamraablakon keresztül a házába, majd ott kutatott. A 75 éves nyugdíjas tetten érte a fiatal férfit, akit távozásra szólított fel. A sértett a konyhán keresztül kísérte ki a férfit, aki meglátta az asztalon a piskótatekercset, amit az asszony engedélyével ott helyben megevett. A gyanúsított ekkor felkapta a sértett mobiltelefonját és elszaladt. A rendőrök adatot gyűjtöttek és egy órán belül elfogták az utcán bóklászó 19 éves helyi lakost. A közeli bokorból előkerült a mobiltelefon is, amiből a SIM-kártya hiányzott.

A fiatalt lopás vétség miatt kihallgatták, beismerő vallomást tett. Elmondta, azért ment be a jólelkű asszonyhoz, mert az korábban megszánta és adott neki élelmet. Most is kopogtatott, de senki nem nyitott ajtót, ezért úgy gondolta, bemászik a kamrán keresztül a házba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:17, csütörtök | Helyi

FOSZTOGATNAK A TEMETŐBEN

Ellopott virágok, koszorúk, megrongált sírhelyek. Évek óta jelentős anyagi és érzelmi károkat okoznak azok, akik rendszeresen lopnak, rongálnak a szolnoki temetőben.

2024. Május 02. 15:08, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy istálló Öcsödnél

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres istálló szerda délelőtt egy Öcsöd külterületén található tanyán.

2024. Május 02. 13:15, csütörtök | Helyi

POKOLLÁ TESZI AZ ÉLETÜKET

Összekent ajtó, beragasztózott zár. Rendszeresen szembesülnek ezekkel a bosszantó dolgokkal az egyik szolnoki lakótelep lakói. És ez még nem minden!

2024. Május 02. 10:11, csütörtök | Helyi

NÉPISMERETI VETÉLKEDŐ

Honnan jöttünk, hová tartunk, kik az őseink? Ezekre a kérdésekre kellett felelniük azoknak a maristásoknak, akik részt vettek az iskola népismereti vetélkedőjén.