Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2022. Február 19. 15:03, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Vonaton szállították, családi háznál árulták a drogot

Vonaton szállították, családi háznál árulták a drogot

A rendőrök őrizetbe vettek három kunmadarasi lakost, akiknél nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága, a Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály egységei és a Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében több helyszínen - a karcagi vasútállomáson és két kunmadarasi családi háznál - jelentek meg február 17-én az esti órákban és elfogtak két nőt és egy férfit, akik a rendőrök információi szerint kábítószerrel kereskedtek – közölte a rendőrség.

A nyomozók a jogsértőknél, illetve az ingatlanok területén végzett kutatás során 1000 g súlyú fehér színű kábítószergyanús anyagot, 100 és 46 eltérő színű és méretű kábítószergyanús tablettát, továbbá 250 gramm és 14 alufóliába csomagolt fehér színű, kristályos állagú kábítószergyanús anyagot, valamint a vagyonvisszaszerzés érdekében tett intézkedések kapcsán nagy értékű műszaki cikkeket és nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le.

A rendőrök a feltételezett elkövetőket előállítottak a rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a terheltek őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.
A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Belföld

Másodfokú hőségriasztás lép életbe péntektől vasárnapig

Meghosszabbítja, de harmadfokról másodfokra módosítja a hőségriasztást az ország egész területén az országos tisztifőorvos péntektől vasárnap éjfélig

2024. Július 18. 07:48, csütörtök | Belföld

Bemutatták a Ganz elektromos midibuszát

Bemutatták szerdán Budapesten a cseh-magyar koprodukcióban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát - közölte a magyar gyártó az MTI-vel.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.