Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. November 19. 17:44, szombat | Helyi

X. Tepertő és Pörc Fesztivál

X. Tepertő és Pörc Fesztivál

Mellé meleg teát, forralt bort, sört és pálinkát ihattak a fesztiválra látogatók. A karácsonyra gondolva, kézműves vásár is volt.

A berekfürdői Bod László Művelődési Ház szervezésében szombaton a X. Tepertő és Pörc Fesztiválra várták a Berek térre az érdeklődőket.

Molnár János polgármester, Hubai Imre megyei közgyűlési elnök és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő megnyitó gondolatai után a színpadon kulturális programok kezdődtek helyi tánc csoportokkal és vendég művészekkel.

Eközben a sátraknál a gasztronómia jegyében sült a tepertő, a hagymás vér, a hurka és kolbász, főtt az orjaleves, a karcagi hungarikum birkapörkölt és a káposztás hús. Volt tepertőkrémes kenyér lila hagymával, abált szalonna, lángos, kürtöskalács és kacsahúsos tépett burger is.

Mellé meleg teát, forralt bort, sört és pálinkát ihattak a fesztiválra látogatók. A karácsonyra gondolva, kézműves vásár is volt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.