Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2013. November 07. 18:00, csütörtök | PR

Zenés éjszaka az Akácliget Fürdőben!

Zenés éjszaka az Akácliget Fürdőben!

Szombaton éjszakai fürdőzésre várja a vendégeket a megújult Akácliget Fürdő - nem csak Karcagról, és nem csak a fiatalokat! Riport Schwarcz Tiborral, a fürdő nemrég kinevezett igazgatójával

Történelmi esemény részese lehet az, aki szombaton este kilátogat a karcagi Akácliget Fürdőbe, ahol városunk első őszi éjszakai fürdőzése kerül megrendezésre. A rendezvénnyel kapcsolatban Schwarcz Tibort, a fürdő igazgatóját kérdeztük.

- Igazgató úr! Tudomásunk szerint Karcagon még nem rendeztek eddig éjszakai fürdőzést, persze a nyári strandszezont leszámítva. Milyen ötlettől vezérelve vágtak ebbe a kalandba?
- Október elseje óta dolgozom az Akácliget Fürdőben igazgatóként. Előzetesen a tulajdonos, Karcag Város Önkormányzata felé leadott koncepciótervemben is említettem, valamint elvárás is volt tőlük felém, hogy élettel töltsük meg ezt a nagyon szépen felújított, gyönyörű létesítményt. Ennek részeként kiemelt figyelmet biztosítunk a rendezvények szervezésére. Első ilyen rendezvényünk a szombat esti éjszakai fürdőzés, a következő pedig a december elején megrendezésre kerülő Mikulás-napi fürdő-party lesz.

- Mire számíthatnak szombaton este a fürdőbe kilátogatók?
- 700 Ft-os, megfizethető áron egy különleges hangulatú, zenei fellépővel és büfészolgáltatással egybekötött, felhőtlen hangulatú kikapcsolódásban lehet részük az aznap este hozzánk kilátogató vendégeinknek. A két felújított gyógymedence lesz a közönség előtt megnyitva, a Matchboys zenekar pedig az azok mellett felállított színpadon gondoskodik majd a jó hangulatról. Remélni tudjuk csak, hogy az időjárás is mellénk áll, és jó idő lesz aznap este a fürdőzőkre. Szeretettel várunk tehát minden szórakozni vágyót, korra való tekintet nélkül.

- A fürdő megnyitása óta eltelt néhány hónap, bizonyára több visszajelzést érkezett már. Hogy tetszik a megújult fürdő a vendégeknek?
- Túlnyomórészt pozitívak a vezetőséghez eljutott vendégvisszajelzések, a néhány kritikát pedig figyelemmel követjük és a lehetőség szerinti legrövidebb időn belül törekszünk azok megoldására.

- Terveznek-e valamilyen változtatást, esetleg bővítést?
- Legfőbb és legfontosabb tervünk a fürdőgyógyászati kezelések mihamarabbi beindítása a reumatológiai épületben. Ezáltal a karcagi lakosok helyben tudnak majd minőségi gyógyászati szolgáltatások közül választani, ráadásul az OEP által finanszírozott módon, és nem lesz szükség elutazni ahhoz, hogy az egészségmegőrző kezeléseket fel tudják venni. Ráadásul mindez a fürdőt üzemeltető, önkormányzati tulajdonú cég bevételeit fogja növelni. Az ezzel kapcsolatos tárgyalások már folynak a tulajdonossal.

- Két, vagy inkább három hűvösebb évszak áll előttünk. Várható, hogy a Mikulás-napi partyn kívül lesznek újabb rendezvények az Akácliget Fürdőben?
- A mostani nyitórendezvény egy folyamat első lépcsője lesz csupán. A Mikulás-napi party elsősorban kisgyermekeknek és szüleiknek fog szólni. Gondolkodunk jelenleg szilveszteri party megrendezésén is, de azt is biztosan mondhatom, hogy a januártól áprilisig tartó, szezonon kívüli időszakban is legalább havi egy rendezvénnyel fogunk kedveskedni vendégeinknek. A szezonban pedig havi több alkalommal és egyre nagyobb szabású eseményeket fogunk szervezni, elsősorban a karcagiaknak és a környékbeli települések lakóinak.

Láttad már az Akácliget Fürdő hivatalos Facebook oldalát? Kattints a plakátra!

- InfoKarcag -

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 07. 18:44, kedd | PR

Okos ötletek a sikeres nyelvvizsgához

Egy vizsgán elsősorban a tudásod számít, de vannak néha apróságok, amiken áll vagy bukik néhány pont megszerzése. Ezekre készítettünk egy rövid felsorolást, hogy jól sikerüljön a nyelvvizsgád.

2020. Március 06. 15:07, péntek | PR

Müzliszelet házilag

A házi müzliszelet elkészítése tele van előnyökkel. Nem csak könnyedén készíthetünk finom és egészséges nassolnivalót, de a gyermekünkkel is kiváló közös időtöltés lehet.

2020. Március 05. 15:51, csütörtök | PR

Végre tavasz, és kinti sportok

Vége a visszaszámlálásnak, hogy elteljenek az utolsó téli napok is, végre nem kell vacogni, ha kimegyünk a szabadba.

2020. Március 02. 10:43, hétfő | PR

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé.