Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. December 02. 05:00, péntek | Helyi

A SZOMSZÉDJÁT AKARTA MEGLOPNI

A SZOMSZÉDJÁT AKARTA MEGLOPNI

A jászsági rendőrök őrizetbe vettek egy jászkiséri fiatalkorút, aki szomszédját akarta meglopni, végül a rendőrségi fogdán találta magát.

A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatal a kerítésen átmászva bejutott a szomszédos ingatlan udvarára és onnan egy satupadot akart eltulajdonítani, amit átdobott a kerítésen, de egy utcában lakó ezt észlelte. Kérdőre vonta a fiatalt, mire az hátra hagyta a zsákmányát, és elszaladt. A helyszínre érkező egyenruhások lakásán elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre.

A jogsértő nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, más eljárás is volt ellene folyamatban, mivel a gyanú szerint 2022. májusától kezdve több vagyon elleni bűncselekményt követett el a településen. A nyomozók az ügyeket egyesítették, majd a fiatalkorút lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vételéről határoztak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság összesen 3 rendbeli lopás vétség, és 2 rendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

NEM KÉRÜNK A MIGRÁNSGETTÓBÓL

Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát, mely szerint elképzelhető, hogy akár Magyarországon is migránsgettók kerüljenek kialakításra.

2024. Április 27. 17:00, szombat | Helyi

PÁLINKÁSÜVEGGEL VERTE FEJBE-AGYZÚZÓDÁS LETT A VÉGE

Mezőtúron egy születésnapi összejövetel durvult el olyannyira, hogy a bulin résztvevő egyik férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.