Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Január 21. 17:12, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Ámokfutót fogtak el Gyálnál, károsultakat keresnek

Ámokfutót fogtak el Gyálnál, károsultakat keresnek

Eljárást indított a rendőrség egy ámokfutó ellen, aki egy lopott személyautóval menekült Budapestről, és eközben több járműben is kárt okozott. A Gyál közelében elfogott férfit közúti veszélyeztetés bűntettével gyanúsítják - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a gyáli lakos múlt pénteken késő délelőtt lopott el egy autót a fővárosból, majd a járművel igyekezett mielőbb elhagyni Budapestet a repülőtéri gyorsforgalmi út irányában. A KRESZ szabályait többször is megszegő férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai Vecsésen próbálták megállítani, ő azonban továbbhajtott Gyál felé, több autóst is leszorítva az úttestről.
A szóvivő elmondta: R. A. a menekülése közben közvetlenül is veszélyeztette mások életét, testi épségét, két autóval is ütközött, de senki sem sérült meg. A férfi a második ütközés után a lopott autóval nem tudott azonnal elindulni, egy pillanatra megállt, ekkor fogták el.
A rendőrség szemtanúk, valamint esetleges sértettek, leszorított autósok jelentkezését várja - tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 12:44, péntek | Kék hírek

A SZOLNOKI NYOMOZÓK VÁDEMELÉST JAVASOLNAK

Egy gyanúsított fényes nappal rabolta ki idős áldozatát a megyeszékhelyen.

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.