Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Február 07. 08:53, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Autósüldözés Budapesten

Autósüldözés Budapesten

Gyáltól Budapestig üldöztek a rendőrök egy autóst csütörtök kora hajnalban, az üldözés során a menekülő gépkocsi két rendőrautónak is nekiütközött - erősítette meg az MTI információját az ORFK kommunikációs szolgálatának ügyeletese.

András Tamás elmondta: a rendőrök Gyálon akarták igazoltatni a férfit, aki nem állt meg, hanem továbbhajtott. Elkezdték követni a járművet, az akcióba időközben több kollégájuk is bekapcsolódott, majd Budapest több kerületét érintve, a IX. kerületben sikerült elfogni a sofőrt, akit előállítottak.
Az sajtóügyeletes elmondta: a történtek során a menekülő autós két rendőrségi autónak is nekiütközött, amelyekben anyagi kár keletkezett. A történtek során senki sem sérült meg.
Az elsődleges adatok alapján a férfit eltiltották a járművezetéstől, de a menekülésének oka még nem tisztázott.
Az MTI a helyszínről származó információk alapján úgy tudja: az üldözés során a menekülő autós több piros jelzésen is áthajtott.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 10:05, kedd | Kék hírek

ONLINE CSALÓ RENDŐRKÉZEN

A Mátrix Projekt keretében egy kerecsendi lakost vettek őrizetbe a karcagi rendőrök. A férfi a sértettek bankkártyaadatait megszerezve intézett online vásárlásokat. Másfél év alatt több millió forint kárt okozott.

2024. Április 29. 17:50, hétfő | Kék hírek

HALMOZTA A JOGSÉRTÉSEKET

Mivel nem talált fuvart egy alattyáni lakos, szerzett magának egy kocsit. A férfinak nincs jogosítványa, a vezetés előtt alkoholt fogyasztott, ráadásul még össze is törte az autót.

2024. Április 29. 17:49, hétfő | Kék hírek

AZ ELMÚLT HÉT SZÁMOKBAN

Közlekedésrendészeti adatok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből.

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.