Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2023. Május 06. 13:41, szombat | Helyi

Elballagtak a Szentannaisok

Elballagtak a Szentannaisok

Az iskola fennállásának 124. évében a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium öt végzős osztálya szombat reggel gépes felvonulással búcsúzott el a várostól a ballagási ünnepség előtt.

Az iskolába visszatérve elkezdődött a hagyományos ballagás.

A diákok a régi iskolaépületben a 11-esek által lekaszált füvön ballagtak végig - ez is több mint fél évszázados hagyománya már az iskolának, utalva a mezőgazdasági képzésre. A díszudvarra felsorakozva az osztályokat a 11. évfolyam nevében Nagy Zsolt búcsúztatta, saját verssel köszönt el az alma matertől Négyesi Attila Erik (12. C), a végzős osztályok nevében Szekér Bence (12.B) búcsúzott el társaiktól, tanáraiktól.

A ballagókat Nagyné Sebők Erika, a 12. C. osztály osztályfőnöke látta el útravalóval. Az iskolai jelképek átadása és az iskolazászlóra kötött szalagok után megszólalt a díszharang, Györfi Sándor Kossuth-díjas szobrász alkotása.

Ezt követően Gyökeres Sándor igazgató az 50 éve érettségizettek részére adott át Arany Díszoklevelet, majd a most végzősök tanulmányi, sport és közösségi munkáját ismerte el oklevéllel, könyvvel. Szekér Bence és Farkas Máté az iskola díszkulcsát is megkapta kimagasló teljesítményéért.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:51, hétfő | Helyi

ELISMERÉSEK JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYÉBEN

A rendőrség napja alkalmából rendőrök és rendvédelmi igazgatási alkalmazottak vehettek át jutalmat.

2024. Április 29. 13:39, hétfő | Helyi

Állásajánlatok

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály aktuális állásajánlatai:

2024. Április 28. 19:07, vasárnap | Helyi

Ferdinánd nap

Ferdinánd napot tartott a Bengecseg Alapítvány a Gazdaházban. A megjelenteket Nagy Emese kuratóriumi elnök, valamint F. Kovács Sándor

2024. Április 28. 15:00, vasárnap | Helyi

DIGITÁLIS TÉMANAP

Digitális április. Számítástechnikai- informatikai témahét zajlott a Szent Pál Marista Általános Iskolában. A témahéten a diákok által legjobban várt program a digitális verseny volt.